محمد ايزدي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در آزمايشگاه ميكروبي شركت غله و خدمات بازرگاني استان زنجان تعيين درصد رطوبت آرد، سبوس گيري، پروتئين، كپك و گلوتن موجود در آن انجام مي شود.
به گفته وي، گلوتن پروتئيني است كه در گندم، جو و چاودار موجود و موجب كش آمدن خمير و ترد شدن بافت فرآورده نهايي ميشود.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 14 استان زنجان گفت: قبل از راه اندازي آزمايشگاه تخصصي ميكروبي در اين استان، آزمايش هاي مورد نياز توسط پژوهشكده غلات كشور انجام مي شد.
ايزدي تاكيد كرد: آزمايشگاه تخصصي ميكروبي استان زنجان دومين آزمايشگاه بعد از اين پژوهشكده است.
به گفته وي، در آزمايشگاه هاي سليوهاي آرد اين استان، ميزان درصد افت مفيد و غير مفيدي، آفت انباري، سن زدگي رطوبت و ديگر مقوله هاي مورد نياز مورد آزمايش قرار مي گيرد.
به گزارش ايرنا، استان زنجان داراي 6 كارخانه آرد سازي و هشت سيلوي خصوصي و دولتي است كه هر كدام از اين كارخانه ها و سيلوها مجهز به آزمايشگاه هستند.
7325/6085
خبرنگار: حديث ابوالحسني** انتشار دهنده: رويا رفيعي
![راه اندازي نخستين آزمايشگاه ميكروبي شركت غله در زنجان راه اندازي نخستين آزمايشگاه ميكروبي شركت غله در زنجان](https://img9.irna.ir/old/Image/1396/13960919/82758356/N82758356-72042682.jpg)
زنجان - ايرنا - مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 14 استان زنجان اعلام كرد: نخستين آزمايشگاه تخصصي ميكروبي اين شركت به منظور انجام آزمايش هاي استاندارد اجباري آرد در اين استان آغاز به كار كرد.