به گزارش خبرنگار ایرنا، 'محمد هاشم رهبری' روز یكشنبه در دیدار با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار افزود: با یكپارچگی و همدلی دستگاهها در آماده سازی زیرساختها و سیاست های تشویقی، سرمایه گذاران با رغبت بیشتری در چابهار سرمایه گذاری خواهند كرد.
وی اظهارداشت: سیستان وبلوچستان توانمندیها و ظرفیتهای فراوانی دارد كه در زمینه های مختلف تاكنون چهره خود را نشان داده، اما می بایست تبلیغات مناسبی جهت نشان دادن ظرفیتهای واقعی آن انجام شود و نوع نگاه مردم به استان و بخصوص به چابهار با اهتمام سازمان منطقه آزاد تغییر كند.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار نیز گفت: باتوجه به فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب درخصوص توجه به چابهار، خواهان بازگشایی گره ها و راه اندازی رونق اقتصادی در منطقه هستیم.
'شهباز یزدانی' افزود: درهمین راستا تصمیماتی اتخاذ شده از جمله اینكه سرمایه گذاران بتوانند برابر قوانین مناطق آزاد نسبت به واردات و صادرات كالاهای خود از طریق منطقه آزاد چابهار بدون محدودیتهای سایر بنادر اصلی اقدام كنند.
وی فعال سازی ترانزیت چابهار را از دغدغه های مسوولان دانست وافزود: توسعه اسكله ها، آغاز عملیات اجرایی احداث راه آهن و ایجاد خط كشتیرانی مستقیم از ضرورتهای توسعه ترانزیت كالا از طریق چابهار است كه با تخصیص اعتبارات لازم از سوی دولت در حال انجام است.
یزدانی ، دسترسی آسان به كشورهای آفریقایی، هند و پاكستان برای تامین دام و مواد پروتئینی را از جمله مزیت های منطقه آزاد چابهار ذكر كرد.
وی گفت: با تكمیل راه آهن و اسكله های چابهار سرمایه گذاران می توانند از بنادر مهم دنیا كالاهای خود را به مقصد چابهار حمل و از طریق خط ریلی به افغانستان و كشورهای آسیای میانه و CIS ترانزیت كنند.
مدیر عامل منطقه آزاد چابهار بیان كرد: مسیرچابهار به دلیل موقعیت ویژه ساحل لنگرگاهی و توپوگرافی، بهترین شاهراه تردد كشورهای CIS و جذب سرمایه گذاران و در نهایت تبدیل شدن به یك مگاپورت و هاب منطقه ای در مسیر كریدور شمال به جنوب است. ك/2
2482/588 / 653
تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۴
چابهار- معاون توليد و توسعه سازمان بازرسي كل كشور باتاكيد بر رويكرد صادراتي شدن مناطق آزاد بويژه منطقه آزاد چابهار گفت: با توجه به موقعيت و توانمندي چابهار؛ علاوه بر مزيت هاي بندري و شهري بايد اين بندر خارج از نگاه واردات به يك قطب توليد و صادرات تبديل شود.