يك كارشناس تغذيه گفت : نتايج تحقيقات نشان مي دهد كه مصرف يك انار متوسط 15درصد از نياز افراد را به ويتامينC و 2درصد از نياز روزانه فرد را به آهن تامين مي كند .

'زیبا كاوه یی ' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود : آخرین یافته‌ها نشان می دهد كه مصرف منظم این میوه می‌تواند از بروز سرطان پوست جلوگیری كند .در ضمن این میوه دارای مقادیر بالایی پتاسیم (400 میلی‌گرم ) ، كلسیم و ویتامین Aاست.



وی اظهار داشت : نتایج تحقیقات جدید نشان داده ‌است كه همچنین مصرف انار مانع از بروز بیماری‌های قلبی می‌شود.



كاوه یی خاطر نشان كرد :این میوه مانند چای سبز مقادیر بالایی آنتی‌اكسیدان دارد كه مانع از اكسیداسیون كلسترول بد در بدن می شود و از باریك شدن دیواره عروق جلوگیری می‌كند از این رو مصرف آن از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری می كند .



وی یادآور شد : نوشیدن یك لیوان آب انار در هر روز در بهبود فعالیت عروقی، خونی و سخت شدن دیواره عروق موثر است و همچنین موجب حفظ سلامت قلب می‌شود.



به گفته این كارشناس تغذیه محقـقـان براین باورند كه مصرف آب انار برای خانم‌های باردار مفـید است و تا حدود زیادی آهن مورد نیاز بدن آنها را تامین می‌كند.



علمی **1354**1581