'همایون هاشمی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: اهداف سازمان بهزیستی در این حوزه كاهش عوامل خطر در برابر اعتیاد، افزایش عوامل محافظ در برابر اعتیاد، كاهش بروز اعتیاد و توجه به ظرفیتهای مردمی در جهت كاهش گرایش به اعتیاد است.
وی با یادآوری خدمات مشاوره ای و روانشناختی ارائه شده سازمان بهزیستی اظهارداشت: این خدمات با هدف ارتقای سطح سلامت روان جامعه به مددجویان ارائه میشود.
رییس سازمان بهزیستی تصریح كرد كاهش آسیبهای روانی - اجتماعی، دسترسی بیشتر افراد جامعه به خدمات روانشناختی، استفاده از ظرفیت های جامعه و افزایش سطح رضایت مندی مردم از زندگی از دیگر اهداف خدمات مشاورهای روانشناختی این سازمان است.
وی در مورد اعتبارات امسال حوزه پیشگیری بهزیستی نیز گفت: از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور 20 میلیارد ریال به این حوزه اختصاص یافته است.
وی از فعالیت 300 كمپ ترك اعتیاد با مجوز بهزیستی و 105مركز سرپناهی برای معتادان در كشور برای فعالیت های درمانی خبر داد و گفت: این مراكز علاوه بر درمان معتادان، در زمینه پیشگیری از اعتیاد برای خانواده های این افراد فعالیت هایی دارد.
اكنون بیش از یك هزار و پنج مركز سرپایی درمان، 20 مركز تی سی (ترك اعتیاد) ، 33 مركز بستری غیردولتی و20 مركز درمان سرپایی زیرپوشش بهزیستی در زمینه درمان معتادان به مواد مخدر در كشور فعالیت دارند.
اجتمام**9188**1572
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۳
تهران- رييس سازمان بهزيستي كشور اعلام كرد 66 درصد هزينه درمان اعتياد و پيشگيري از آن به عهده اين سازمان است.