قم ـ استاندار قم گفت: بزرگداشت مفاخر و شخصيت هاي ديني، علمي و فرهنگي جامعه الهام بخش و درس آموز است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین 'محمد حسین موسی پور' در دیدار اعضای ستاد برگزاری كنگره بزرگداشت آیت الله گلپایگانی، افزود: بزرگداشت علما و چهره های برجسته ای كه عمری را در راه آرمانهای الهی و اهداف مقدس سپری كرده اند از جهات مختلف حایز اهمیت است.

وی با بیان این كه تكریم و تجلیل بزرگان تعظیم شعائر الهی و نوعی عبادت است، گفت: بزرگداشت علما، فقها و اندیشمندان حوزه های مختلف علم و فرهنگ تجلیل از علم و دانش و پاسداشت مقام دین و مذهب و مرجعیت است.

موسی پور افزود: با برپایی این كنگره ها، جامعه با ابعاد مختلف زندگی و ویژگی های این الگوها و شخصیت های برجسته آشنا می شود.

وی زنده بودن یاد و نام علما و بزرگان دین را نیاز مستمر جامعه اسلامی دانست و گفت: این چهره های نورانی هستند كه مسیر جامعه را روشن و می توانند برای جامعه امروز و نسل های آینده سرمشق و چراغ راه هدایت باشند.

استاندار قم افزود: زندگی شخصیتهای والا، الهام بخش و آموزنده بوده و ذكر ابعاد گوناگون و فضایل و ویژگی های آنها نورانیت و نشاط و حیات معنوی به جامعه می بخشد.

وی تاكید كرد: بیان سیره و معرفی ابعاد شخصیتی این مفاخر می تواند برای اقشار مختلف تاثرگذار و پند آموز بوده و موجب افزایش تحرك و جنب و جوش علمی و انگیزه و علاقه در بین جامعه علمی كشور شود.

موسی پور از مرحوم آیت الله گلپایگانی بعنوان فقیهی برجسته و شخصیتی ممتاز نام برد و گفت: سراسر زندگی و ابعاد شخصیتی این بزرگوار دارای نكات و ویژگی های بارز و برجسته است كه باید بخوبی در این كنگره تبیین و معرفی شود.

استاندار قم اخلاص و تقوا بعنوان مهمترین ویژگی این عالم فرزانه عنوان و بیان كرد: تمام زندگی و همه فعالیتها و اقدامات ایشان سرشار از تقوا و اخلاص بوده و با سلوك و منش خالصانه و پاك الگویی ماندگار برای حوزه های علمیه است.

وی افزود: 75 سال تدریس در حوزه های علمیه و تربیت هزاران شاگرد در مكتب دین و اهتمام جدی ایشان به امور اجتماعی و عام المنفعه از جمله ساخت صدها مسجد و مدرسه و موسسات قرانی و دینی معظم له را به یك شخصیت الهام بخش و تاثیرگذار تبدیل كرده است.

موسی پور با تاكید بر ضرورت توجه به محتوای كنگره آیت الله العظمی گلپایگانی گفت: همه تلاش دست اندركاران این كنگره باید برگزاری كنگره ای فاخر وزین و در خور شان شخصیتی همانند ایشان باشد.

وی به لزوم استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و رسانه ای برای معرفی و تبیین ابعاد شخصیت این عالم وارسته اشاره كرد و گفت: باید از ظرفیتهای مختلف فرهنگی به ویژه رسانه ملی و صدا و سیمای مركز استان برای نشر و فراگیركردن دستاوردهای كنگره استفاده كرد.

موسی پور با اشاره به سایر فعالیتهای جنبی این كنگره گفت: علاوه بر ضرورت پرداختن به آثار و ابعاد علمی و فقهی آن مرحوم و گردآوری و تجدید چاپ آثار ایشان می توان یك روز را برای بزرگداشت مقام این شخصیت وارسته در تمام حوزه های علمیه اختصاص داد.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین 'سیدجواد گلپایگانی' و برخی از اعضای ستاد گزارشی از روند برنامه ها و اقدامات اجرایی انجام گرفته برای برگزاری این كنگره ارایه كردند.

اولین كنگره بزرگداشت آیت الله گلپایگانی به همت استانداری قم و با همكاری معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حوزه علمیه، مركز تحقیقات كامپیوتری علوم اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی كشور اردیبهشت ماه سال آینده در قم و گلپایگان برگزار می‌شود.

/7404/ 550/