سرهنگ 'مصطفی طلوعی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار كرد: متاسفانه برخی از اختلافات خانوادگی كه منجر به قهر و مفقود شدن اعضای خانواده به خصوص جوانان شده به كشف جسد فرد مفقود الاثر انجامیده است.
وی تعداد مفقودی های 10 ماهه نخست سال 89 را 109 مورد اعلام و ابراز كرد: از این تعداد 97 مورد پس از پی جویی خانواده و اقدامات نیروی انتظامی به خانواده هایشان تحویل داده شدند.
رئیس پلیس آگاهی استان زنجان شمار مفقودی های 9 ماهه امسال استان زنجان را 100 مورد اعلام و خاطر نشان كرد: تاكنون 88 مورد از مفقودی های سال جاری به آغوش خانواده بازگشته اند.
سرهنگ طلوعی با بیان اینكه یافتن مفقودی ها برای پلیس هزینه بر است ،گفت: با توجه به اینكه یافتن علت اصلی مفقود شدن افراد مشخص نیست، دستیابی به فرد مفقود الاثر دشوار است.
وی به خانواده ها هشدار داد: با توجه به تربیت دینی و آگاه سازی جوانان نسبت به عواقب فرار از خانه به تصمیم گیری درست آنان ، هنگام مواجهه با مشكلات كمك كنند.
رئیس پلیس آگاهی استان زنجان فرار از منزل را معضلی اسفناك دانست و تاكید كرد: مشكلات روحی و روانی اعضای خانواده را جدی بگیرند و در صورتیكه یكی از اعضای خانواده مفقود شد با این پندار كه فرد قهر كرده و به زودی به خانه بازخواهد گشت نسبت به مشكلات او بی تفاوت نباشند.
سرهنگ طلوعی یادآور شد: در برخی موارد مفقودی ها مورد جنایت و قتل واقع می شوند در حالی كه خانواده ها نسبت به این امر ناآگاهند.
7324/522
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۸
زنجان- رئيس پليس آگاهي استان زنجان با اشاره به عواقب تلخ، ناشي از مفقود شدن افراد، گفت: خانواده ها نسبت به مفقود شدن فرزندانشان حساس باشند و آن را در اسرع وقت با پليس در ميان بگذارند.