' حسین افضلی ' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشریح عملكرد دولت های نهم و دهم در صنعت برق مازندران ، افزود : در این مدت با احداث ایستگاه های جدید و توسعه ایستگاه های موجود ، ظرفیت شبكه در بخش ایستگاه های انتقال و فوق توزیع در این استان از پنج هزار و 102 مگاولت آمپر به 9 هزار و 156 مگاولت آمپر برابر با 44/79 درصد افزایش یافته است.
وی ، احداث ایستگاه 230 كیلوولت انتقال و فوق توزیع بابل و ایستگاههای63 كیلوولت نوع جی آی اس GIS در مراكز شهرهای ساری و قائمشهر را از جمله مهم ترین طرح هایی معرفی كرد كه در دوره فعالیت دولت های نهم و دهم احداث شد.
مدیرعامل شركت برق منطقه ای مازندران ، گفت : همچنین از زمان فعالیت دولت های نهم و دهم ، با احداث خطوط جدید ، ظرفیت شبكه در بخش خطوط انتقال و فوق توزیع از سه هزار و 588 كیلومتر به سه هزار و 784 كیلومتر ، برابر با 8/5 درصد افزایش یافته است.
افضلی افزود : از مهم ترین طرح های احداث شده در زمینه خطوط انتقال و فوق توزیع مازندران در دولت عدالت پرور ، می توان به خط چهار مداره 230 و 63 كیلوولت قائمشهر ، بابل ، خط چهار مداره 230 و 63 كیلوولت رویان ـ حسنكیف و خط 63 كیلوولت پر ظرفیت آمل اشاره كرد.
وی ادامه داد : از سال 1385 ، برای تامین انرژی مطلوب تر در مراكز شهرها ، از فناوری های جدید همانند ایستگاه های جی آی اس ، ایستگاه هایی با سامانه كنترلی دی سی اس DCS و استفاده از خطوط كابلی در دستور كار شركت قرار گرفته است.
اضلی گفت : همچنین برای كاهش حریم و از بین رفتن كمتر زمین های كشاورزی منطقه ، احداث خطوط پرظرفیت و خطوط چند مداره در دستور كار شركت قرار گرفته است.ك/3
2501/1654
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۷
ساري - مديرعامل شركت برق منطقه اي استان هاي مازندران و گلستان گفت : از زمان فعاليت دولت هاي نهم و دهم تاكنون ، بيش از دو هزار ميليارد ريال در صنعت برق مازندران سرمايه گذاري شد.