'پریسا ترابی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: یكی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در دنیا بخصوص كشورهای آسیایی مانند ایران، چای است.
وی اضافه كرد: مصرف بیش از سه فنجان چای در روز به دلیل دریافت كافئین زیاد، قند یا شكری است كه همراه این نوشیدنی مصرف می شود و نیز به دلیل كاهش جذب آهن موجود در مواد غذایی به افراد توصیه نمی شود.
وی تاكید كرد عادت به مصرف روزانه چای در كودكان می تواند به مرور باعث كم اشتهایی و كم آبی بدن شود.
این متخصص تغذیه درباره مصرف نوعی چای موسوم به 'چای سفید' گفت: این نوع از چای بیشترین مقادیر آنتی اكسیدان ها و كمترین مقدار كافئین را در مقایسه با سایر چای ها دارا است و به دلیل عدم انجام فرآیند های مرسوم، رنگ سفید آن غالب است.
وی اظهار داشت: چای سبز نیز نوعی چای است كه آنزیم های موجود در برگ سبز چای به وسیله بخار غیرفعال می شود و از این رو، مقدار پلی فنل ها یا همان آنتی اكسیدان موجود در برگ سبز چای بیشتر از چای سیاه بوده و خواص درمانی آن بیشتری است.
به گفته وی؛ اثربخشی چای سبز زمانی است كه روزانه دو فنجان به صورت مستمر مصرف شود.
اجتمام**9105**1572
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۲
تهران- يك متخصص تغذيه گفت: روزانه بيش از يك ميليارد فنجان چاي در دنيا مصرف مي شود كه وجود كافئين، فلوئور و بخصوص آنتي اكسيدان ها و تانن ها در چاي، از بروز برخي سرطان ها پيشگيري مي كند اما مصرف بيش از حد آن توصيه نمي شود.