دكتر حسین كریمی مونقی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:عدم تحرك كافی، استعمال دخانیات و همچنین رواج رژیم های غذایی نامناسب مانند استفاده از غذاهای چرب عامل ایجاد اختلالات عروقی هستند.
وی گفت: واریس، تصلب شرائین، بورگر و اختلالات عروق شریانی از جمله شایع ترین بیماریهای عروقی هستند.
وی با اشاره به اولین همایش ملی پرستاری و اختلالات عروقی كه همزمان با كنگره بین المللی یك صد سال بیماری بورگر، تغییرات و چالش ها در حال برگزاری است، افزود: در مدت سه روز برگزاری این همایش 38 مقاله پیرامون نقش پرستاری در كنترل اختلالات عروقی و بیماری بورگر توسط اساتید پرستاری در سطح كشور ارائه می شود.
وی با بیان اینكه حدود 100 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده، گفت: از بین مقالات پذیرفته شده 14 مقاله در قالب سخنرانی و 24 مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.
كریمی با اشاره به نقش پرستاران در كنترل بیماریهای عروقی گفت: اختلالات عروقی از جمله بیماریهای مزمن هستند و پرستاران می توانند نقش موثری در مراقبت از این بیماران از طریق آموزش به بیمار و خانواده اش داشته باشند.
وی خاطر نشان كرد: همچنین پرستاران می توانند از طریق آموزش گروههای هدف در مراكز بهداشتی، مدارس و همچنین ادارات نقش مهمی در زمینه پیشگیری از بیماری بورگر كه علت اصلی آن استعمال سیگار و دخانیات است ، ایفا كنند.
7487/659
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۰
مشهد- دبير اولين همايش ملي پرستاري و اختلالات عروقي گفت: بيماريهاي عروقي به علت كم تحركي و تغذيه نامناسب در كشور در حال گسترش است.