به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، گزارش موسسه 'نجات كودكان' كه روز چهارشنبه منتشر شده، نشان می دهد كه هر ساعت، 300 كودك در اثر كمبود مواد غذایی جان می دهند. این رقم، معادل 2 میلیون مرگ و میر در سال است.
گزارش حاكی است كه مشكل سوء تغذیه نسبت به دو دهه پیش در سطح جهانی كاهش یافته، اما شش كشور در همین بازه زمانی شاهد رشد سو تغذیه بوده اند. این شش كشور كره شمالی در آسیا و كنگو، بروندی، جزایر قمر، سوازیلند و ساحل عاج در آفریقا هستند.
از سال 1990 تا 2011، كشورهای كویت، تركیه، مالزی و مكزیك بیشترین جهش در مبارزه با سوء تغذیه را داشته اند.
كارین لاپینگ، یك كارشناس ارشد در موسسه 'نجات كودكان' می گوید به طور كلی كاهش سوء تغذیه در آسیا بسیار بیشتر از قاره آفریقا بوده است.
وی معتقد است در میان كشورهای آفریقایی، تنها اتیوپی در مبارزه با این معضل، موفق عمل كرده است.
در قاره آفریقا، از هر 5 كودك، 2 تن دچار نقص رشد هستند كه از سوء تغذیه ناشی می شود.
سوء تغذیه در صورتی كه شدید باشد، علاوه بر اخلال در رشد، باعث مرگ كودكان می شود و اگر شدید نباشد، كودكان را در مقابل بیماری هایی مانند اسهال، سینه پهلو و مالاریا آسیب پذیر می كند كه آن هم به مرگ اطفال خواهد انجامید.
گزارش موسسه یادشده همچنین تاكید می كند كه اگر اقدامی بهتر برای مبارزه با سوء تعذیه صورت نگیرد، تا سال 2025، حدود 450 میلیون كودك در سراسر جهان به این مشكل دچار خواهند بود.
مترجمام**9163**1423
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۷
تهران – يك چهارم از كودكان جهان دچار سو تغذيه هستند و تا 15 سال ديگر، تقريبا نيم ميليارد كودك به دليل سوء تغذيه مزمن، دچار آسيب هاي هميشگي جسمي خواهند شد.