' روح اله صمدی' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینكه در كشور ایران تعداد نخبگان سیاسی نسبت به سایر جوامع توسعه یافته اندك است، اظهار كرد: برای تصمیم گیری صحیح نخبگان سیاسی جامعه باید نخبگان علمی آنان را همراهی نمایند لذا هر نماینده در كشور نیازبه همراهی تعداد بی شماری نخبه هست كه این همراهی در عمل وجود ندارد.
وی، به بیانات امام خمینی (ره) مبنی بر اینكه ' مجلس ضعیف سایر امور را نیز دچار ضعف می كند' اشاره و خاطر نشان كرد: مشكلات موجود در جامعه به دلیل نبود قوانین مورد نیاز و یا ضعف در قوانین موجود است.
دبیر حزب موتلفه اسلامی در استان زنجان، با بیان اینكه در تشكل های اصولگرای زنجان تطابق فكری وجود دارد، گفت: گرچه اختلاف سلیقه در بین اصولگرایان استان وجود دارد اما هم فكری در این طیف غالب بر تعارض است.
صمدی، به نقش احزاب در جامعه اشاره و اظهار كرد: نظامی كه مبتنی بر مردم سالاری است مردم در آن حق تعیین سرنوشت خود را دارند و این حق با برگزاری انتخابات به منصه ظهور در می آید.
وی، با تاكید بر ضرورت حضور حداكثری مردم در انتخابات گفت: نخبگان جامعه باید با آگاه سازی مردم درراستای جلب مشاركت حداكثری و انتخاب فرد اصلح بكوشند.
دبیر حزب موتلفه اسلامی در استان زنجان، به تبیین ضرورت برنامه مداری در احزاب پرداخت و ابراز كرد: همان طور نظام جمهوری اسلامی ایران توانسته تاكنون زمینه رشد و بالندگی نخبگان علمی را در جامعه فراهم آورد باید احزاب و نمایندگان مجلس نیز برای شكوفایی و پویایی هر چه بیشتر كشور بكوشند.
صمدی، خاطر نشان كرد: مردم ذهنیت اشتباهی از وظایف نمایندگان مجلس دارند لذا تصور می كنند نماینده باید تمشیت امور اجرایی آنان را داشته باشد و بر این اساس به آنان رای می دهند.
وی، افزود: طی سال های اخیر نامزدهای انتخاباتی از تصورات اشتباه مردم سو استفاده كرده و با وعده های بی اساس اقدام به جلب آرا آن ها می كنند.
دبیر حزب موتلفه الامی در استان زنجان، با تاكید بر لزوم نهادینه كردن برنامه محوری احزاب در جامعه، یادآور شد: علی رغم اینكه ملت ایران از نبوغ سیاسی بالایی برخوردار اند اما سواد تشكیلاتی ضعیفی دارند.
وی،تاكید كرد: مردم باید برنامه های احزاب و نامزدهای انتخاباتی را رصد كرده و كار آمدی و توانمندی او را بر حسب عملكرد و برنامه اش بسنجند و به شعارها اكتفا نكنند.
دبیر حزب موتلفه اسلامی استان زنجان، وجود تشكل ها و احزاب مختلف را برای رشد و شكوفایی جامعه ضروری دانست و گفت: در كشوری با اقوام و فرهنگ های مختلف یك طیف سیاسی خاص نمی تواند امور را به نحو احسن اداره كند.
صمدی، برنامه محوری و توجه به احزاب و تشكل ها را از ضرورت های جامعه امروز برشمرد و تاكید كرد: با توجه به اینكه احزاب درصدد ماندگاری و تقویت جایگاه خود هستند، انتخاب نمایندگان مجلس بر اساس حزب گرایی و نه فرد گرایی رشد و توسعه سیاسی و اجتماعی كشور را به ارمغان خواهد آورد.
وی، با بیان اینكه در شهرهای بزرگ تر احزاب بیشتر به جایگاه واقعی خود نزدیك شده اند، گفت: نخبگان سیاسی باید با تبیین مزایای وجود احزاب با سلایق مختلف در جامعه ، در راستای تنویر افكار عمومی و دستیابی به اهداف متعالی نظام بكوشند.
522/7324
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۶
زنجان- دبير حزب موتلفه اسلامي در استان زنجان، با اشاره به برخي ضعف هاي موجود در عملكرد چهره هاي سياسي، گفت: كارآمدي نخبگان سياسي با همراهي نخبگان علمي ميسرمي شود.