تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۱
انتقال پژوهشگاه ها از تهران دو تا پنج سال طول می کشد ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/09/12 فرهنگی.آموزش عالی.پژوهشی تهران - معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: انتقال پژوهشگاه های مستقر در تهران به دیگر استان ها با یک شیب ملایم و قابل قبول و در یک بازه زمانی دو تا پنج ساله صورت خواهد گرفت.
محمد مهدی نژاد نوری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود : کمیته ویژه ای برای تصمیم گیری در مورد جابه جایی موسسات پژوهشی از تهران به دیگر استان ها در ماه های اخیر تشکیل شده و بررسی درخواست های میزبانی شهرستان ها، مکان یابی اصولی، شرایط و چگونگی این انتقال به صورت کارشناسی در دست بررسی است.
وی با تاکید بر اینکه انتقال مراکز پژوهشی از تهران به شهرستان ها بر اساس توانمندی های هر منطقه در قالب آمایش سرزمینی و عدالت محوری صورت می گیرد، اظهار داشت: فرآیند جابه جایی پژوهشگاه ها به صورت مرحله ای اجرا می شود و پس از اعلام نظر کمیته کارشناسی وزارت علوم و تایید از طرف وزیر، در کمیسیون انتقال دولت، مطرح و در صورت موافقت، نهایی خواهد شد.
مهدی نژاد متذکر شد: آن دسته از موسسات پژوهشی که امکانات سخت افزاری و آزمایشگاهی چندان پیچیده ای ندارند و بیشتر به نیروی انسانی، منابع کتابخانه ای و ساختمان، متکی هستند، در اولویت انتقال قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه همه پژوهشگاه های مستقر در تهران، به خارج از این شهر منتقل نمی شوند توضیح داد: براساس توافقات صورت گرفته و نیاز به وجود پژوهشگاه زلزله شناسی در تهران، قرار شده که این مرکز تحقیقاتی در این شهر، باقی بماند و احتمالا دو پژوهشگاه دیگر نیز که زیرساخت های سخت افزاری پیشرفته ای دارند و انتقال آنها با دشواری روبه رو می شود و از سوی دیگر، فعالیت آنها در تهران، ضروری است، در صورت موافقت کمیسیون انتقال دولت، از جابجایی، مستثنی خواهند شد.
بر اساس مصوبه کارگروه انتقال کارکنان دولت از تهران و به استناد اصل یکصد و بیست و هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سوی دولت، موظف شده است نسبت به انتقال 25 پژوهشگاه و موسسه تحقیقاتی و سه سازمان از تهران و ارائه گزارش تکمیلی به دبیرخانه این کارگروه اقدام کند.
فراهنگ 1549**1055** شماره 069 ساعت 10:26 تمام