فناوریهای جدید رقیب اصلی کتابخوانی هستند ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 87/08/30 فرهنگی.داخلی.فرهنگی.کتاب مشهد - رییس انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران گفت: با وجود فناوریهای مدرن امروزی که رقیب اصلی کتابخوانی است وظیفه سنگینی را در ترویج فرهنگ کتابخوانی بر عهده داریم.
دکتر رحمت الله فتاحی روز پنجشنبه در گفت و گو خبرنگاران در مشهد افزود: نوجوانان و جوانان با ظهور فناوریهای جدید الکترونیکی همچون اینترنت رغبت بیشتری برای سرگرم شدن با این ابزار دارند.
وی اظهار داشت: در این وضعیت باید به دنبال راهی بود تا نقش کتاب و کتابخوانی در خانواده ها کم رنگ نشود.
او با اشاره به موضوع کتاب درمانی به عنوان بحثی نوین گفت: در این شیوه درمان می توان خانواده ها را به اهمیت این موضوع که کتاب می تواند مشکلاتی نظیر اضطراب، انزوا و ترس را برطرف کند واقف کرد.
مدیر گروه کتابداری و اطلاع رسانی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: مسایل مختلف اجتماعی، اقتصادی، مدیریتی و فرهنگی در امر ترویج فرهنگ کتابخوانی تاثیرگذار است چنانکه خانواده ها با وجود مشکلاتی در این زمینه رغبت کمتری برای مطالعه کتاب خواهند داشت.
وی به نقش تاثیرگذار مسوولان در ایجاد ذوق مطالعه میان افراد جامعه اشاره و بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش، صدا و سیما و نهادهای مختلف دولتی تاثیر بسزایی در شکل گیری فرهنگ کتابخوانی دارند.
او گفت: دولت با پشتیبانی از چاپخانه ها و کاهش مالیات آنها می تواند در امر مهم توسعه فرهنگ و کتابخوانی مفید واقع شود.
وی افزود: نویسندگان نیز با شناسایی نیازهای جامعه و بیان آن به زبان گویا و طرح جذابیتها در نوشته خود و ناشران با عرضه کتاب با قیمت مناسب، در ترویج فرهنگ کتابخوانی نقش موثری خواهند داشت .ک/2 2713/1654/589/660 شماره 607 ساعت 18:26 تمام
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۱