..................................................
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 87/10/03 آموزش.آموزش و پرورش.مدارس غیر انتفاعی اولیای برخی از دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد که در مدارس غیر دولتی ( غیرانتفاعی ) تحصیل می کنند ، از آنچه کیفیت پایین خدمات این مدارس نامیدند گلایه دارند اما در عین حال مسوولان مدارس غیر دولتی این استان معتقدند کیفیت این مدارس بالاست.
مردم به ایرنا گفتند: وسایل کمک آموزشی و خدمات آموزشی و رفاهی مدارس غیرانتفاعی چندان رضایت بخش نیست و تفاوتی با مدارس دولتی ندارد.
به گفته اولیای این دانش آموزان ، با توجه به هزینه های فراوانی که مدارس غیرانتفاعی از فرزندانمان دریافت می کنند ، امکانات ورزشی اینگونه مدارس نیز نامطلوب است و برخلاف تبلیغات انجام شده ، نوع تدریس در مدارس غیرانتفاعی هیچ تفاوتی با مدارس عادی ندارد.
محمدی یکی از اولیا دانش آموزان گفت: با وجود هزینه هایی که از فرزندان گرفته می شود انتظار می رود حداقل و روش های آموزشی به گونه ای باشد که دانش آموزان تلاش و جدیت بیشتری در فراگیری درس ها از خود نشان دهند .
وی افزود: متاسفانه مشاهده می شود دانش آموزانی که از مدارس دولتی با هدف فراگیری بهتر دروس و سطح علمی از مدارس دولتی به این مدارس می آیند، تفاوتی بین کیفیت آموزش دروس بین دونوع مدرسه مشاهده نمی کنند حتی گاهی اوقات کیفیت در مدارس غیردولتی پایین تر هم آمده است.
افشون ولی یک دانش آموز گفت: توقع داریم مدارس غیر انتفاعی فرهنگ تلاش و جدیت برای درس خواندن را به دانش اموزان بیاموزند اما در عمل اینگونه نیست.
وی گفت: روالی که در مدارس غیر انتفاعی طی می شود به اعتقاد من تفاوتی با مدارس دولتی ندارد.
راستگو پدر یکی از این دانش آموزان مدارس غیر انتفاعی اظهار داشت: زمانی که متوجه شدم فرزندم دراینگونه مدارس نه تنها از رشد تحصیلی برخوردار نبود بلکه دارای افت شد، تصمیم گرفتم فرزندم در مدرسه دولتی ادامه دهد.
حسینی نیز گفت: مدارس غیر انتفاعی با وجود اخذ وجه فراوان ، حتی از تغذیه شیر محرومند در حالی که در مدارس دولتی دانش آموزان ایتدایی و راهنمایی در مدارس دولتی تغذیه شیر دارند.
مدیر دبستان غیرانتفاعی خوارزمی یاسوج در این زمینه ، گفت: مطالب مطرح شده از سوی اولیای برخی از دانش آموزان مشغول به تحصیل در مدارس غیرانتفاعی صحیح نیست و اینگونه مدارس به لحاظ امکانات از قبیل تجهیزات آزمایشگاهی، ورزشی ، کمک آموزشی و کتابخانه در سطح مطلوبی قرار دارند.
علی مبشر در گفت و گو با ایرنا افزود: میزان شهریه ای که از دانش آموزان مدارس غیرانتفاعی دریافت می شود بر اساس معیارهای وزارت آموزش و پرورش و طبق نوع و میزان امکانات این مدارس است و هرگز خارج از چارچوب قوانین و ضوابط تعیین شده نیست.
وی بیان کرد: معلمانی که در مدارس غیرانتفاعی استان کهگیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج مشغول به فعالیت هستند ، سوابق درخشانی در زمینه تدریس دارند و این امر از سوی سازمان آموزش و پرورش این استان نیز تایید شده است.
معاون مدرسه راهنمایی غیرانتفاعی پیروزی یاسوج نیز، گفت: در بسیاری از مواقع امکانات آموزشی ، رفاهی و ورزشی مدارس غیرانتفاعی مطلوبتر از مدارس دولتی است هر چند که گاهی اوقات نیز کمبودها و مشکلاتی وجود دارد.
سید رضا پروز افزود: مدارس غیرانتفاعی وضعیت تحصیلی دانش آموزان را هر ماه با صدور کارنامه به اولیا گزارش می دهند در حالی که مدارس دولتی اینگونه نیستند.
وی بیان کرد: معلمانی که در مدارس غیرانتفاعی استان کهگیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج تدریس می کنند ، جزو بهترین معلمان این استان هستند و سوابق درخشانی در دوران فعالیت خود دارند.
مدیرهنرستان غیرانتفاعی دارالفنون یاسوج نیز گفت: مدارس غیرانتفاعی نیز همچون مدارس دولتی دارای مشکلات و کمبودهایی هستند ولی این مشکلات ناچیز و قابل رفع شدن هستند.
عزیزالله محمودی درگفت وگو با ایرنا افزود: سازمان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به طور مستمر برعملکرد مدارس غیرانتفاعی این استان نظارت دارد و به صورت هفتگی از آنها بازدید می کند و در صورت مشاهده کوچکترین مشکل به طور جدی با آنها برخورد خواهد کرد.
وی بیان کرد: معلمی که در مدارس دولتی فعالیت می کند و با 40 دانش آموز سر و کار دارد ، به طور حتم می تواند در مدارس غیرانتفاعی که دانش آموزان کمتری دارد نیزبه خوبی تدریس کند و عملکرد مطلوبی داشته باشد.
کارشناس مسوول مدارس غیرانتفاعی سازمان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز ، گفت: مدارس غیرانتفاعی این استان بدون مشکل نیستند و کمبودهایی دارند ولی به طور کلی تاکنون عملکرد مثبتی داشته اند.
حاصل ارجمند در گفت و گو با ایرنا افزود: بسیاری از دانش آموزان این استان که طی سال های اخیر در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی پذیرفته شده اند ، از مدارس غیرانتفاعی بوده اند.
وی بیان کرد: اولیایی که فرزندانشان در مدارس غیرانتفاعی تحصیل می کنند ، بهتر است مسایل و مشکلات اینگونه مدارس را با مسوولان سازمان آموزش و پرورش و متولیان امر در میان گذارند تا بررسی و رسیدگی شود.
ارجمند اظهار داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای 284 مدرسه غیرانتفاعی در مقاطع آمادگی ، ابتدایی ، راهنمایی و متوسطه است که 16هزار و 500 دانش آموز در آنها مشغول به تحصیل هستند.
وی ، تعداد نیروهای مشغول به فعالیت در مدارس غیرانتفاعی کهگیلویه و بویراحمد را که از سوی سازمان آموزش و پرورش این استان مامور شده اند 356 نفر اعلام کرد. ک/4 563/7534 / 675 شماره 122 ساعت 10:36 تمام