توصیه ای به زنان:مصرف چای و قهوه را در دوران یائسگی محدود کنید ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/02/27 اجتماعی.سلامت.دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت تهران- دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زنان توصیه کرد: استفاده از چای، قهوه و مواد کافئین دار را در به دلیل تشدید گر گرفتگی در دوران یائسگی محدود کنند.
به گزارش روز سه شنبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با افزایش سن و کاهش فعالیت های بدنی ، متابولیسم بدن کاهش می یابد و نیاز به انرژی کم می شود.
تغییر شیوه قبلی زندگی در آغاز سن یائسگی، احتمال افزایش وزن را بالا می برد و از این رو، لازم است میزان دریافت غذا در این دوران تحت کنترل باشد.
در این گزارش با اشاره به نیاز بدن به کلسیم برای حفظ توده استخوان، آمده است: میزان استقامت استخوان ها در دوران یائسگی، نشان دهنده شیوه زندگی آنها در قبل از این دوران است.
از این رو، زنانی که قبل از یائسگی به مقدار کافی کلسیم ، دریافت نکرده اند، در دوران یائسگی ، استخوان های شکننده تری دارند چراکه میزان هورمون استروژن که بر مقاومت استخوان ها می افزاید، در این دوران کم می شود.
بر این اساس، زنان در سنین یائسگی باید روزانه سه واحد از مواد لبنی کم چرب مصرف کنند.
مصرف ویتامین های سی وای ( C و E ( در دوران یائسگی ضروری است زیرا بدن در این دوران، مستعد ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است و مصرف این ویتامین ها می تواند از ابتلا به اینگونه بیماری ها پیشگیری کند.
بر اساس گزارش دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، استعمال دخانیات علایم یائسگی را تشدید می کند؟ همچنین مصرف غذاها و نوشیدنی های دارای قند مصنوعی نیز باید کاهش یابد.
همچنین مصرف نمک باید در دوران یائسگی به حداقل برسد چراکه فشارخون با مصرف نمک افزایش می یابد و زنان در سنین یائسگی به دلیل افزایش سن، مستعد ابتلا به این بیماری هستند.
اجتمام 9185** شماره 032 ساعت 13:27 تمام