سبزیجات را برای پیشگیری از ابتلا به وبا ضدعفونی کنید ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/03/07 اجتماعی.بهداشت.سلامت تهران - کارشناس تغذیه به شهروندان توصیه کرد: با توجه به آغاز فصل گرما و احتمال شیوع بیماری وبا، سبزیجات را قبل از مصرف حتما ضدعفونی کنند.
راضیه خدامی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وبا بیماری عفونی و انگلی است که از طریق آب آشامیدنی ناسالم و سبزیجات آلوده به انسان وارد می شود و واگیر دار است.
وی با بیان اینکه وبا شایعترین بیماری فصل گرما است، تاکید کرد: افراد باید سبزیجات را قبل از مصرف در سه مرحله، پاکسازی، شستشو و ضدعفونی کنند.
خدامی ادامه داد: کودهای حیوانی موجود در سبزیجات بزرگ ترین منبع انتقال عفونت های روده ای هستند که نشستن این کودها باعث ایجاد بیماری هایی از قبیل وبا و عفونت حاد روده ای می شود.
این کارشناس تغذیه گفت: سبزیجات با توجه به اینکه فواید بسیاری دارند، در عین حال دارای انگل ها و میکروب های خطرناک بیماری زا هستند و در صورت کوتاهی در شستن صحیح، آلودگی روی آنها عوارض جبران ناپذیری را به وجود می آورد.
خدامی افزود: بهترین روش شستن سبزیجات این است که ابتدا آنها را به مدت پنج دقیقه در محلولی حاوی یک یا دو قطره مایع ظرفشویی یا مواد ضدعفونی کننده قرار داد تا تخم انگل های چسبیده به سبزیجات لغزنده شود و سپس با انجام چندین بار آبکشی، آلودگی سطح سبزی را پاک و سپس مصرف شود.
وی تاکید کرد: باید توجه داشت که مرحله آبکشی سبزیجات به خوبی انجام شود و عاری از هر گونه مواد شوینده باشد.
اجتمام 9022** شماره 031 ساعت 13:04 تمام
تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۱