مصرف چای، قهوه، کاکائو و شکلات استرس را افزایش می دهد ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/06/02 اجتماعی.بهداشت.سلامت تهران - سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: یک رژیم غذایی متعادل در حفظ سلامت و کمک به کاهش استرس اهمیت زیادی دارد و مصرف چای، قهوه، کاکائو و شکلات استرس را افزایش می دهد.
به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، زهرا عبداللهی افزود: استرس یکی از عوامل تاثیرگذار بر شیوه زندگی بوده و رژیم غذایی متعادل و تمرین تنفس عمیق، ساده ترین و به صرفه ترین روش های کنترل استرس است.
وی با اشاره به این که غذاها به واسطه ویتامین ها و املاح خود سبب کاهش استرس می شود، افزود: افزایش هورمون های استرس، افزایش قند و چربی خون، افزایش تنفس، تغییرات هیجانی و تضعیف ایمنی بدن از مهمترین تغییراتی است که در بدن در زمان استرس اتفاق می افتد.
عبداللهی تصریح کرد تغذیه در مدیریت استرس نقش پررنگی دارد و برخی غذاها و نوشیدنی ها، تحریکات قوی را در بدن ایجاد می کند و مستقیما سبب بروز استرس می شود این تحریکات گرچه ممکن است در کوتاه مدت لذت بخش باشد ولی در دراز مدت می تواند عوارض نامطلوبی داشته باشد.
این متخصص تغذیه گفت: کافئین یکی از عوامل تشدیدکننده و یا ایجادکننده حالاتی شبیه استرس است و این ماده در چای، قهوه، شکلات و نوشابه های گازدار وجود دارد.
عبداللهی ادامه داد: کافئین سبب آزاد شدن هورمون آدرنالین در بدن و افزایش استرس می شود و زمانی که این ماده در حد متعادل مصرف شود، هوشیاری افزایش یافته و فعالیت قلب، سیستم عصبی و عضلات نیز بالا می رود و مصرف بیش از حد کافئین اثری مشابه استرس طولانی مدت در بدن ایجاد می کند.
اجتمام **9105** **1569 شماره 040 ساعت 14:17 تمام