سرپرست دفتر تغذیه وزارت بهداشت: تغذیه در محیطهای کار باید متناسب با میزان تحرک باشد ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/06/13 اجتماعی.بهداشت.سلامت تهران - سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تغذیه در محیطهای کار باید متناسب با میزان تحرک بوده و از تعادل و تنوع برخوردار باشد.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر زهرا عبداللهی با اشاره به این که نقش تغذیه مناسب در سلامت عمومی و بازده کاری به اثبات رسیده است، افزود: کارکنان برای حفظ سلامت خود به تغذیه مناسب نیاز دارند و اضافه وزن و چاقی از عواقب پشت میز نشینی و کم تحرکی در محیطهای کار است همچنین تغذیه در محیطهای کار باید متناسب با میزان تحرک افراد باشد.
وی ادامه داد مصرف قندها و کربوهیدرات های ساده مثل قند و شکر، نان های سفید و برنج سفید در محیط کار اگر چه در کوتاه مدت به بالا رفتن قند خون کمک می کند، ولی با تحریک ترشح انسولین، ورود گلوکز به سلول را تسریع کرده و در نهایت کاهش قند خون و عوارض ناشی از آن مانند خستگی، خواب آلودگی و کاهش بازده کاری را به دنبال دارد.
عبداللهی با بیان این که چگونگی تغذیه در محیط کار می تواند به ایجاد استرس نیز کمک کند، گفت: استرس همراه با تغذیه نامناسب و بی تحرکی، زمینه را برای ابتلا به بیماری های مزمن فراهم می کند.
به گفته این متخصص تغذیه، مصرف مداوم کربوهیدرات ها و غلات مانند انواع کیک، کلوچه و بیسکویت با توجه به کالری بالایی که دارند می تواند سبب اضافه وزن و چاقی به ویژه در افرادی که فعالیت بدنی کمی در محل کار دارند ، شود.
عبداللهی گفت: با تغییرات جزئی از جمله کاهش مصرف قند و کافئین مصرفی در محیط کار و رعایت اصول تنوع در برنامه غذایی روزانه می توان به حفظ تعادل قند خون و افزایش دریافت مواد مغذی کمک کرد که نتیجه آن علاوه بر حفظ سلامت و کاهش عوامل خطر بیماری های مزمن، افزایش کارایی و بازده کاری کارکنان در محیطهای کار است.
اجتمام **1569**9105** شماره 018 ساعت 11:35 تمام
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۱