نسرین بهادری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه معصومه و روز ملی دختران افزود: دختران با آموزشهای لازم در می یابند که جایگاه آنها بسیار والاست و هنگامی که آنها به شان و جایگاه واقعی خود پی ببرند دیگر به دنبال خودآرایی نمی روند و در کنار آموزش به دختران باید مردان جامعه نیز در خصوص رفتار با زنان و لزوم احترام با آنان آموزش ببینند وی هویت یابی برای دختران را ضروری دانست و تصریح کرد: برخی از دختران نیازمند هویت یابی هستند و باید الگوهای بزرگ اسلامی به نحو درست به آنها معرفی شوند.
بهادری در خصوص اقدامات انجام شده در استان در راستای بهبود وضعیت زنان گفت: طرح رحمت که شامل آموزش ارتباط صحیح و بر اساس اعتقادات دینی در خانواده است در چهار مرحله در استان اجرا شد و همچنین طرح توانمند سازی دختران با محوریت دختران روستایی نیز از دیگر اقدامات انجام شده است.
مدیر کل دفتر خانواده و بانوان استانداری کرمانشاه در رابطه با طرح توانمند سازی دختران روستایی اظهار داشت: این طرح با هدف ارایه آموزشهای مختلف به دختران از جمله نحوه اداره خانه، آشپزی، ارتباط میان زن و مرد در خانه و آموزشهای دیگر از ابتدای سال 90 آغاز و در شهریور ماه به پایان رسید و در این طرح بالغ بر شش هزار جلد کتاب به دختران هدیه شد.
وی افزود: به منظور اشتغال زنان و دختران آموزش دیده مبلغ 20 میلیارد ریال اعتبار از دفتر ریاست جمهوری جذب شد و تاکنون نزدیک به 18 میلیارد آن به عنوان تسهیلات در اختیار بانوان قرار گرفته است.
مدیر کل دفتر خانواده و بانوان استانداری راه اندازی بنیاد توسعه تعاون ویژه بانوان را نیز اقدامی مهم در جهت ارتقای جایگاه زنان در استان و بهبود وضعیت آنها دانست و خاطرنشان ساخت: در چهار ماه که از فعالیت این بنیاد می گذرد بالغ بر یک هزار و 300 نفر از دختران و زنان جویای کار ثبت نام کرده اند.
بهادری در ادامه با اشاره به وضعیت زنان سرپرست خانوار گفت: در خصوص اشتغال و مسکن این زنان اقدامات زیادی انجام شده است که از آن جمله می توان به واگذاری مسکن مهر به آنان اشاره کرد و همچنین با سازمانهای حمایتی همچون کمیته امداد و بهزیستی هماهنگیهای لازم برای تحت پوشش قرار دادن این زنان در صورت نیاز انجام شده است.
وی در خصوص حمایت از زنان و دختران بدسرپرست ابزاز داشت: برای کمک به زنان بدسرپرست نیازمند مصوبات قانونی هستیم.
مدیر کل دفتر بانوان استانداری در پایان کانونهای فرهنگی اجتماعی استانداری را مکانهایی مناسب برای آموزش و فعالیت دختران دانست و افزود: آموزشهای مختلفی برای زنان در کانونها وجود دارد و هم اکنون 16 کانون فرهنگی ، اجتماعی فعال در شهر کرمانشاه و سایر شهرستانها وجود دارند و دختران می توانند با مراجعه به این کانونها از آموزشهای آن بهره مند شوند.
7459/567
تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۱