رتینوپاتی دیابتی در صورت عدم درمان به موقع به نابینایی منجر می شود ..................................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 03/08/1390 اجتماعی.سلامت.دیابت.چشم تهران - مدیر پژوهشی مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: رتینوپاتی دیابتی در صورت عدم درمان به موقع، در نهایت منجر به کاهش دید و نابینایی میشود.
"مرضیه کتیبه" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: اکثر افراد مبتلا به رتینوپاتی دیابتی، علایم واضحی ندارند.
وی ادامه داد: از علایم اولیه در برخی از بیماران دیابتی، تاری دید، دیدن جرقههایی در میدان دید و حملات ناگهانی از دست دادن بینایی است. وی گفت: این بیماری تا مراحل پیشرفته، علایمی ندارد و به همین دلیل معاینات منظم چشمی برای افراد مبتلا به دیابت بسیار حایز اهمیت است. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: با افزایش دوره ابتلا به دیابت، احتمال آسیب چشم بیشتر میشود و در نهایت اکثر بیماران دیابتی در طولانی مدت، مبتلا به رتینوپاتی دیابتی میشوند. کتیبه گفت: افرادی که قند خون خود را به خوبی کنترل نمیکنند، بیشتر در معرض عوارض دیابت از جمله رتینوپاتی دیابتی قرار دارند.
به گفته وی، افرادی که درگیری کلیه به علت دیابت دارند دچار رتینوپاتی شدیدتری میشوند. مدیر پژوهشی مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: سرعت پیشرفت رتینوپاتی دیابتی در دوران حاملگی بیشتر می#173;شود، بنابراین توصیـه می #173;شود این افراد هر سه ماه یک بار حتما تحت معاینه کامل چشم قرار گیرند تا بینایی آنها حفظ شود. وی تاکید کرد تشخیص و درمان زود هنگام بیماری قبل از ایجاد اختلال بینایی یا نابینایی، بهترین راه کنترل عوارض چشمی دیابت است. "رتینوپاتی دیابتی عارضه ای ناشی از دیابت است که به دلیل تغییرات ایجاد شده در رگ های خونی رخ می دهد." اجتمام**9105**1569**
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۱