مصرف زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را 15 درصد افزایش می دهد ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/12/11 اجتماعی.سلامت.دفتر بهبود تغذیه تهران - معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: افرادی که در خوردن گوشت قرمز زیاده روی می کنند، 13 تا 15 درصد بیش از سایر افراد در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ قرار دارند.
به گزارش روز چهارشنبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، زهرا عبداللهی افزود: علاوه براین، زیاده روی در مصرف گوشت قرمز میزان خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان جوان را دو برابر افزایش می دهد.
وی تاکید کرد: همانطور که زیاده روی مصرف گوشت قرمز برای سلامت مضر است ، مصرف ناکافی آن نیز می تواند مضر باشد.
عبداللهی با بیان این که گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها جزء بهترین منابع پروتئین هستند، افزود: مصرف این گروه مواد غذایی برای رشد، خون سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است.
معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: با این وجود، بسیاری از کودکان و نوجوانان الگوهای غذایی نادرست دارند و به مقدار کافی از مواد غذایی گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها استفاده نمی کنند.
عبداللهی اظهار داشت: مصرف گوشت برای ارتقای سلامتی، افزایش سطح ایمنی و رشد و نمو مناسب لازم است و برای اطمینان از عملکرد مناسب ذهن و یادگیری درست، مصرف آن ضرورت دارد.
به گفته وی، افرادی که به خوردن ماهی عادت دارند کمتر به بیماری های قلبی و عروقی ، دیابت ، ورم مفاصل و آسم مبتلا می شوند و همچنین شانس ابتلای آنها به سرطان نیز کمتر است.
وی تاکید کرد: مصرف ناکافی گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها روند رشد مغزی و فیزیکی کودکان و نوجوانان را کند می سازد.
اجتمام 9185** شماره 038 ساعت 14:06 تمام
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۱