پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی با حضور رییس مجلس افتتاح شد .........................................................
تهران،خبرگزاری جمهوری اسلامی 13/06/86 داخلی.علمی.پزشکی.پژوهشکده.
پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی با حضور غلامعلی حداد عادل رییس مجلس شورای اسلامی صبح روز سه شنبه در بیمارستان مسیح دانشوری افتتاح شد.
مرکز تحقیقات سل و بیماریهای ریوی در بیمارستان مسیح دانشوری واقع شده است. این بیمارستان در سال 1371 تاسیس و شروع به کار کرد و در سال 1377 مرکز تحقیقات و بیمارستان مسیح دانشوری با هم ادغام شد و به "مرکز آموزش، پژوهش و درمانی بیماریهای سل و ریوی" تغییر نام داد.
علاوه بر این در سال 86 نیز این مرکز به عنوان مرکز کنترل دخانیات سازمان بهداشت جهانی و مرکز همکاریهای آزمایشگاهی سل اتحادیه سل و بیماریهای ریوی انتخاب شد.
دکتر "محمدرضا مسجدی" قائم مقام پژوهشکده سل و بیماری های ریوی گفت این پژوهشکده از پنج مرکز تحقیقات کنترل و پیشگیری دخانیات، تحقیقات سل و بیماریهای ریوی، مایکوباکتریولوژی، بیماری های مری و پیوند ریه تشکیل شده است.
قائم مقام بیمارستان دکتر مسیح دانشوری گفت مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بیماریهای ریوی بیمارستان مسیح دانشوری جزو مراکز تحقیقاتی درمانی مهم جهان به شمار می رود.
دکتر مسجدی گفت آزمایشگاههای این مرکز جزو 8 شبکه آزمایشگاهی سازمان بهداشت جهانی برای کنترل سل در جهان به شمار می رود بطوریکه در چهار سال گذشته دوره های مختلف آموزش برای کارشناسان و پزشکان افغانستان تاجیکستان و عراق برگزار کرده است.
وی افزود از ابتدای امسال 4 کارگاه برای 14 کشور اسلامی در مورد سل و ایدز توسط مرکز تحقیقات سل و بیماری های ریوی با هزینه بانک اسلامی و کنفرانس اسلامی برگزار شده است.
وی گفت برخی واحدهای تحقیقاتی ما از جمله پیوند ریه به علت سختی و دشواری آن از لحاظ نگهداری بیمار در سطح جهان کم نظیر و در منطقه بی نظیر است.
قائم مقام پژوهشکده سل و بیماری های ریوی گفت با توجه به پیچیدگی های خاص عمل پیوند ریه هم اکنون مراکز معدودی در جهان توانایی انجام پیوند ریه را دارند.
وی گفت با توجه به مهارت های مجموعه مستقر در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بیماری های ریوی ایجاد و توسعه مرکز تحقیقات نای در سالهای اخیر جزء اولویت های مرکز به شمار می رود.
دکتر مسجدی گفت وجود بخش جراحی توراکس بیمارستان مسیح دانشوری بصورت یک مرکز ارجاع بیماران مبتلا به ضایعات نای زمینه مناسبی جهت توسعه پژوهش های کاربردی در این مرکز فراهم کرده است.
مسجدی درباره مرکز تحقیقات نای که یکی از مراکز تحقیقاتی پژوهشکده سل و بیماری های ریوی است افزود در آمریکا دو مرکز تحقیقاتی معتبر وجود دارد و بسیاری از پزشکان و محققین این مرکز دوره های آموزشی خود را در این دو مرکز که در هاروارد و اوهایو واقع شده سپری کرده اند.
وی از همکاری مرکز تحقیقات سل و بیماریهای ریوی با فرانسه اشاره کرد و گفت رییس نظام پزشکی فرانسه بعد از بازدید از این مرکز درخواست کرد که جراحان فرانسوی دوره های آموزشی خود را در ایران سپری کنند و این بخشی از موفقیتهای مرکز تحقیقات نای کشور به شمار می رود.
علمی/1920/1786 شماره 069 ساعت 13:19 تمام