آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه رمضان ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/05/10 اقتصاد.دامپزشکی.رمضان تهران - رییس سازمان دامپزشکی کشور از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، سید محسن دستور افزود: با توجه به فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ، مسایلی چون هماهنگی های بین بخشی، برنامه های عملیاتی و نظارتی و همچنین اطلاع رسانی در این زمینه مورد توجه سازمان دامپزشکی کشور قرار گرفته است.
وی تشکیل ستادهای استانی و شهرستانی نظارت بهداشتی دامپزشکی به منظور تدوین دقیق برنامه عملیاتی و اقدامات نظارتی مربوط با بهره گیری از کلیه امکانات و تجهیزات موجود را از جمله نکاتی عنوان کرد که در راستای هماهنگی های بین بخشی مورد تاکید قرار گرفته است.
به گفته دستور، هماهنگی برون بخشی با استانداری، فرمانداری ها، شهرداری ها، سازمان جهاد کشاورزی استان، ائمه جمعه و جماعات، کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان و نیز مرکز بهداشت استان و واحدهای تابعه، تعزیرات حکومتی و در صورت ضرورت سایر ادارات ذیربط در راستای اجرای بهینه طرح از جمله برنامه هایی است که در راستای هماهنگی های میان بخشی اتخاذ شده است.
وی در تشریح برنامه های عملیاتی کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان نیز گفت: در این مدت اکیپهای ثابت و سیار کنترل و نظارت بهداشتی ساماندهی می شوند و این اکیپها به امکانات مورد نیاز نظیر لباس فرم متحدالشکل و خودروهای ویژه بازرسی مجهز می شود.
به گفته رئیس سازمان دامپزشکی کشور ، در تمام ایام ماه مبارک رمضان، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در دو نوبت کاری فعالیت می کنند.
به گفته این مقام مسئول، در راستای اجرای این طرح، شبکه های دامپزشکی تمامی شهرستان ها جهت صدور مجوز بهداشتی - قرنطینه ای حمل فرآورده های دامی در ایام تعطیل نیز به عنوان کشیک فعالیت می کند.
دستور اضافه کرد: اماکنی نظیر مراکز توزیع و عرضه فرآورده های دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فراورده های خام دامی، کارگاه های فراوری و مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی در این مدت تحت پوشش طرح کنترل و نظارت بهداشتی قرار گیرند.
رییس سازمان دامپزشکی کشورادامه داد : در راستای برنامه نظارتی این طرح، مدیران کل دامپزشکی استان ها موظف هستند تا برحسن اجرای طرح در سطح استان و شهرستان ها نظارت داشته باشند .
وی افزود: تشدید نظارت بر اماکن تولید، فرآوری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی به ویژه رعایت بهداشت فرآورده ، بهداشت فردی و بهداشت از عمده ترین محورهای نظارت و کنترل محسوب می شود .
اقتصام 1601**9189** شماره 043 ساعت 13:28 تمام
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۱