مشارکت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در اجرای بسته های حمایتی ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/11/20 اقتصاد.صندوق حمایت از کشاروزی.رضوی تهران - مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی از مشارکت این صندوق در اجرای سه بسته حمایتی قانون هدفمندی یارانه ها در بخش کشاورزی خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، عبدالکریم رضوی روز چهارشنبه در نشست خبری گفت: بخشی از اجرای طرحهای بهینه سازی مصرف سوخت در واحدهای مرغداری به عهده صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری است که براساس این برنامه، بهینه سازی 910 واحد مرغداری با اعتبار 50 میلیارد تومان در سال جاری صورت می گیرد که در صورت عدم جذب کامل، این اعتبارات به قوت خود خواهند ماند و حذف نخواهند شد.
وی، بهینه سازی مصرف سوخت در واحدهای صنعتی گاو شیری را از دیگر طرحهایی عنوان کرد که صندوق حمایت از سرمایه گذاری در آن مشارکت می کند.
به گفته رضوی، سهم صندوق در اجرای این طرح 4/14 میلیارد تومان است که در این راستا 525 واحد گاوداری را تحت پوشش خود قرار می دهد.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی همچنین از تخصیص 800 میلیارد تومان یارانه برای اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار خبر داد و گفت: این مبلغ در اختیار صندوق و بانک کشاورزی قرار گرفته است که با توجه به استقبال مردم در مناطق مختلف توزیع می شود وی سپس اظهار داشت: در حال حاضر 36 صندوق غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور وجود دارد که از این مجموع 31 صندوق استانی، چهار صندوق ملی و یک صندوق شهرستانی در شهرستان مرودشت فعال است.
رضوی، میزان سرمایه در اختیار این صندوق را 143 میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: این صندوق ها چهار هزار و 74 تشکل مرتبط با بخش کشاورزی را تحت پوشش خود قرار داده است.
وی زمان آغاز فعالیت این صندوق ها را سال 1383 عنوان کرد و گفت: تاکنون 10 هزار و 384 فقره تسهیلات به مبلغ 740 میلیارد تومان به سهامداران پرداخت کرده است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با اشاره به تفاوت میزان استقبال بهره برداران از تسهیلات بانکی و صندوق های حمایت گفت: تولیدکنندگان استان هایی نظیر اصفهان که توانایی مالی بیشتری دارند از نظام بانکی استقبال می کنند و تولیدکنندگان استان هایی نظیر لرستان، هرمزگان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از حمایت های صندوق ها استقبال می کنند.
وی افزود: از مجموع 143 میلیارد تومان سرمایه صندوق ها، 31 میلیارد تومان به زراعت و باغبانی، 4.28 میلیارد به دام، طیور و زنبورعسل، 4.9 میلیارد تومان عشایر، 4 میلیارد تومان صنایع تبدیلی، 4.3 میلیارد تومان شیلات، دو میلیارد تومان منابع طبیعی و خدمات مشاوره ای و یک میلیارد تومان نیز به سایر بخش ها اختصاص یافته که این میزان سهم بهره برداران در این بخش است به گفته مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت در حال حاضر 55 درصد میزان سرمایه این صندوق ها توسط بهره برداران و 45 درصد توسط دولت تامین شده است که بر اساس قانون سهم دولت 49 درصد است.
اقتصام **9189** 1574 شماره 036 ساعت 13:53 تمام