تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۸۱ - ۰۰:۰۱
معاون استاندار خوزستان بر ضرورت بهبود کیفیت پخت نان تاکید کرد # اهواز ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 04/04/81 داخلی معاون برنامه ریزی واداری - مالی استاندار خوزستان بر ضرورت انجام کار کارشناسی برای بهبود کیفیت پخت نان در این استان تاکید کرد. "غلامرضا فیروزی" سه شنبه در جلسه ستاد هماهنگی آرد و نان استان خوزستان در محل استانداری گفت: به رغم بهبود نسبی در کیفیت نان عرضه شده به مردم در سالهای اخیر هنوز تا رسیدن به کیفیت مطلوب در این زمینه فاصله داریم. وی افزود:تحقق پیشرفت در این زمینه نیازمند بالا بردن سطح تخصص نانوایان از طریق آموزش،ایجاد ارتباط با آنان و تلاش برای رفع مشکلاتشان،نمونه برداری از آرد کارخانه هاو کنترل کیفی آن،نظارت و بازرسی پیگیر ومداوم از واحدهای پخت و عرضه نان در این استان و برخورد قاطع با متخلفان است. وی ضمن تاکید به فرمانداران برای افزایش نظارت دراین زمینه اظهار داشت: باید برای آموزش نانوایان و افراد شاغل در واحدهای پخت نان اولویت خاص قایل شویم و علاوه براین دربرخورد با متخلفان بویژه افرادی که مرتکب تخلف بهداشتی در زمینه کار خود می شوند قاطعانه عمل کرد. دراین جلسه فرمانداران شهرستانهای مختلف خوزستان بابیان مشکلات به ارایه پیشنهاد وراهکار برای بهبود کیفیت پخت نان در این استان پرداختند. دراین نشست برقراری ارتباط معقول و منطقی مسوولان با نانوایان، دقت در اعطای مجوزاحداث نانواییها به افراد با توجه به تخصص وسابقه حرفه ای آنها، بازنگری درابزارهای نظارتی،حمایتهای مادی و قضایی از بازرسان،افزایش تنوع نان، و آموزش بعنوان مهمترین راهکارهای رفع مشکلات در زمینه کیفیت نان پیشنهاد شد. دراین جلسه مصوب شد بمنظور پیشرفت در این زمینه شورای سیاست گذاری آرد و نان به ریاست یکی ازفرمانداران و عضویت سه فرماندار دیگر تشکیل شود. اعضای این شورا باید هر ماه یکبار برای بررسی روند کار با حضور فرمانداران خوزستان جلسه ای تشکیل دهند. گفتنی است دراستان خوزستان دو هزارو 696 واحد نانوایی کار پخت و عرضه نان به مردم را برعهده دارند. ک آ 200/20/02 م ا