50 درصد مواد پروتئینی مردم هرمزگان در این استان تامین می شود # بندرعباس ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 23/7/79 داخلی. اقتصادی. غذا.
رییس سازمان جهاد سازندگی هرمزگان گفت: هم اینک 50 درصد مواد پروتئینی مورد نیاز مردم هرمزگان در خود این استان تامین می شود.
علیرضا نبوی زاده شنبه در آستانه روز جهانی غذا درگفت و گو باخبرنگاران افزود: هم اکنون شش هزارتن گوشت قرمز، 42 هزارتن شیرخام وشش هزارو 500 تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید می شود.
وی گفت:این ارقام نسبت به ده سال گذشته در زمینه گوشت قرمز 24 درصد، مرغ 44 درصد و شیرخام 6/7 درصد رشد نشان می دهد.
وی افزود: استان هرمزگان به 13 هزار و 500 تن گوشت قرمز، 13 هزار و 700 تن گوشت مرغ نیاز دارد.
وی گفت:بدلیل شرایط خاص آب وهوایی مجوز احداث واحد مرغ تخمگذار درگذشته در هرمزگان صادر نمی شد اما امسال با بررسی هایی که انجام شده،مجوز احداث سه واحد مرغ تخمگذار در حاجی آباد هرمزگان صادر شده است.
رییس سازمان جهاد سازندگی هرمزگان افزود:میزان مصرف تخم مرغ در این استان سالانه 9 هزارتن است که با بهره برداری ازاین سه واحد مرغ تخمگذار دو هزار تن آن تامین خواهد شد.
نبوی زاده، میزان برداشت آبزیان خوراکی و غیر خوراکی ازآبهای هرمزگان را سالانه78هزارتن ذکر کرد و افزود: این میزان نسبت به ده سال گذشته 30 هزار تن افزایش یافته است.
وی گفت:هرسال بطور متوسط یک هزارو500 تن میگو از دریادرهرمزگان استحصال می شود.
وی افزود: پیش بینی می شود میزان استحصال میگوی پرورشی این استان امسال از 209 تن در سال گذشته به 600 تن برسد.
وی گفت:پارسال به ارزش 14 میلیون دلار میگو از استان هرمزگان به خارج صادر شد.
خ ـ ت 800/70/08