معاون وزیر علوم:تفکیک معاونت های فرهنگی و دانشجویی روند کار دانشجویان را سرعت می بخشد ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/06/24 علمی آموزشی.فرهنگی.دانشجویی.مازندران ساری - معاون دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تفکیک معاونت های فرهنگی و دانشجویی، باعث تسهیل امور مربوط به دانشجویان می شود و روند کار آنان را سرعت می بخشد.
به گزارش ایرنا، محمود ملاباشی، روز سه شنبه در هجدهمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه مازندران واقع در بابلسر افزود: بر اساس آمارها، حدود 80 درصد مراجعه به این وزارتخانه به حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی است که با آغاز به کار سازمان امور دانشجویی کشور، پاسخگویی به نیاز دانشجویان به روز تر و دقیق تر خواهد شد وی با اشاره به طرح انتقال دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به نزدیک ترین دانشگاه محل سکونت شان اظهار داشت: این موضوع در وزارتخانه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و بزودی طی بخشنامه ای به طور رسمی اعلام شده و در تمام دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور قابل اجراست.
معاون دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فنا وری ادامه داد: این دانشجویان می توانند تا پایان تحصیلات خود در آن واحد دانشگاهی به عنوان مهمان دائم ادامه تحصیل دهند و مدرک خود را از دانشگاهی که قبول شده اند، دریافت کنند.
در این مراسم، مسئول دفتر مرکزی مشاوره وزارت علوم نیز بیان داشت: دانشجویان به خاطر ماهیت انتقالی زندگی شان همواره در معرض استرس هستند که باید برای این مسئله تدابیری اندیشیده شود.
حمید یعقوبی گفت: تغییرات اجتماعی- فرهنگی سریع،تحول در ساختار خانواده، پیچیدگی و گسترش شبکه ارتباطات انسانی و وسعت و تنوع منابع اطلاع رسانی موجب شده جوامع انسانی به خصوص قشر جوان و نوجوان با مسائل و مشکلات متعددی مواجه شوند.
وی فشارها و استرس های مفرط بین دانشجویان را از عوامل منجر به شکست تحصیلی، بیکاری، مشکلات سلامت، ضعف در عملکرد و ترک تحصیل عنوان و تصریح کرد: آسیب پذیری قشر دانشجو در مقابل استرس ها و مشکلات مختلف می تواند باعث ابتلای آن ها به انواع مشکلات روان شناختی و درهم ریختن سلامت روان آن ها شود.
همچنین مسئول کارگروه مددکاری دفتر مرکزی مشاوره در این مراسم با تاکید بر ضرورت تشکیل کارگروه مددکاری اجتماعی در دفتر مرکزی مشاوره گفت: استانداردسازی و ایجاد وحدت رویه در فعالیت های مددکاران مراکز مشاوره دانشگاه ها، مشارکت دادن آنها در سیاست گذاری ها و مدیریت راهبردی، خلق و تولید طرحها و دستورالعمل های تخصصی از جمله دلایل تشکیل این کارگروه است.
کاظم قجلوند افزود: سابقه مددکاری در جهان بیش از یک قرن است و مددکاری در کشور ما دارای سابقه ای 52 ساله است ولی با این وجود هنوز نتوانسته به جایگاه واقعی خود دست یابد که تلاش می کنیم نقش مددکاری را در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی پررنگ واهمیت آن را برای جوانان و دانشجویان تبیین کنیم.ک/2 7331/503/695 /675 شماره 082 ساعت 14:51 تمام
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۱