با حضور اسقف های سوئیسی همایش بین المللیکرامت انسانی ازدیدگاه اسلام ومسیحیتدرقم برگزار می شود ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/10/10 علمی آموزشی.همایش.قم قم-همایش بین المللیکرامت انسانی ازدیدگاه اسلام و مسیحیتازطرف مرکز گفت وگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با حضور اسقف های اعظم سوئیس 20 دی ماه در قم برگزار می شود.
به گزارش ایرنا،مدیراداره همکاریهای علمی وبین الملل پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی روز جمعه گفت:اسقفموسیو پیر جیاکومو گرامپارییس منطقه اسقف نشینلوگانولومسئول گفت و گوی بین فرهنگی و بین الادیانی کشور ایتالیا، سوییس و اتریش همراه هیاتی بلندپایه، در این کنفرانس سخنرانی خواهند کرد.
حبیب قهرمانی افزود:اروین تانرمعاون دبیرکل کنفرانس اسقف سوئیس و متخصص رشته الهیات کاتولیک و حقوق،فرهاد افشارمسئول دپارتمان جامعه شناسی رشد در موسسه جامعه شناسی دانشگاه برن سوئیس و عضو شورای ادیان سوئیس و لوئی سا اور لی استاد مطالعات اسلامی در دانشگاه لوگانو نیز از دیگر سخنرانان این همایش اند.
وی گفت:فرانسیس پیکاندمشاور ارشد سیاسی در دپارتمان امورخارجه فدرال ومدرس سیاست خارجی تطبیقی در دانشگاه وبستر ژنو،روبرتو سیمونارییس منطقه ای ومدیر پژوهشی اقلیت های مسلمان و مسیحی درکمک به کلیساهای نیازمند، رمان استاگراستاد موسسه پاپی مطالعات غرب و اسلام در رم،مارون تربای کشیش فرقه مارونی درسوئیس و نماینده کلیسای کاتولیک رم در استانواود سوییس برای گفت وگوی بین الادیان به عنوان میهمانان دیگر، در این کنفرانس سخنرانی خواهند کرد.
قهرمانی گفت:درمراسم افتتاحیه همایش اسقفپیر جیاکوما گرامپاو اسقفلوگانو از سوئیس ،محمدرضا دهشیریمعاون پژوهش سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی و حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و مصطفی فضائلی در سالن اجتماعات دانشگاه قم سخنرانی می کنند.
وی گفت: این نشست و گفت وگوها، آغاز خوبی برای برقراری تعاملات بین الادیانی بین جهان اسلام و تشیع وبه عبارتی حوزه علمیه قم،علماو فضلای اندیشمند حوزه دین پژوهی و مسیحیت کاتولیک جهان غرب است.
قهرمانی خاطرنشان کرد:دراین گفت وگوها ما می توانیم به نقدفرهنگ غرب بپردازیم بخصوص اینکه برخی مظاهر فرهنگ غرب با آموزه های حضرت مسیح (ع) و کتاب انجیل مباینت و تعارض دارد.
وی ادامه داد:درجهان غرب گاهی کرامت انسان و بطور اخص احترام وکرامت خانواده مورد تهدید جدی قرار گرفته است به همین دلیل ما شاهد فروپاشی این نهاد(خانواده )در جهان غرب هستیم و ارزشهای انسانی و الهی در چنین خانواده هایی رعایت نمی شود.
قهرمانی با اشاره به از خودبیگانگی و سرخوردگی غرب در قبال مساله تمدن گفت:تمدن غرب به جای اینکه در خدمت انسان قرار بگیرد، انسان را در خدمت خود قرار داده است.
وی تصریح کرد:وقتی انسان درخدمت تمدن قرار گیرد کمالات معنوی بلکه حداقل های معنوی را از دست می دهد.
قهرمانی اظهار داشت: در غرب زندگی انسان که باید همراه با معنویت، کمال، خداشناسی و ارزشهای الهی و معنوی باشد،مملو از مشکلات دنیوی شده است و یک شکاف عمیق بین کرامت انسان و نهاد خانواده در غرب و واقعیت آن را شاهدیم.
ک/3 7401 / 380/543 شماره 113 ساعت 20:52 تمام
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۰۱