تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۱
کشف خواص ضد سرطانی در میوه انبه # تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 88/10/23 علمی آموزشی.پزشکی.انبه محققان می گویند: با وجود اینکه انبه از لحاظ داشتن خواص آنتی اکسیدان امتیاز پایینی دارد، اما باید آن را جزو غذاهای عالی قرار داد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا و به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، دکتر سوزان تالکوت دانشمند تغذیه در مرکز تحقیقات آگری لایف تگزاس می گوید : انبه از لحاظ خواص آنتی اکسیدانی در انار قرار نمی گیرد. با این وجود ، تالکوت و همسرش دکتر استیو تالکوت ، عصاره پلی فنول انبه را در محیط آزمایشگاه بر روی سلول های سرطانی روده بزرک، سینه، ریه ، خون و پروستات آزمایش کردند. پلی فنول ها موادی هستند که با سلامت ارتباط دارند. محققان دریافتند که انبه تاثیراتی بر روی سرطان های ریه، خون و پروستات دارد، اما بر روی سرطان های سینه و روده بزرک که شایعترین سرطانها هستند، بیشترین تاثیر را دارند. دکتر سوزان تالکوت در بیانیه اعلام کرد: چیزی که ما دریافتیم این است که نه تنها تمام خطوط سلولی به یک اندازه نسبت به یک عامل ضد سرطانی حساس هستند، بلکه خطوط سرطانی سینه و روده بزرک دچار مرک سلولی برنامه ریزی شده گردیدند. آنها افزودند: علاوه بر این زمانی که سلول های سالم روده بزرک را در کنار سلول های سرطانی روده بزرک آزمایش کردیم، مشاهده کردیم که پلی فنول های انبه به سلول های طبیعی آسیب نمی رساند.