تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۱
مصرف سوسیس و کالباس خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد # خبرگزاری جمهوری اسلامی 88/12/16 علمی آموزشی.پزشکی.گوشت.دیابت تهران-محققان می گویند، مصرف گوشت های فراوری شده مانند سوسیس و کالباس خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را افزایش می دهد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا و به نقل از خبرگزاری شینهوا، این تحقیق نشان داده است که خوردن یک وعده گوشت فراوری شده در هفته نیز با خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت ارتباط دارد. این تحقیق که در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد انجام شده توصیه کرده است که برای کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی و دیابت مردم باید از مصرف زیاد گوشت های فراوری شده مانند هات داک، سوسیس و کالباس خودداری کنند. محققان پس از این تحقیق که برروی یک میلیون و 200 هزار نفر انجام شده احتمال دادند که این خطر با نمک و مواد نگهدارنده ای که در گوشت های فراوری شده وجود دارد، ارتباط دارد. براین اساس مصرف هر 50 گرم گوشت فراوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را 42 درصد و خطر ابتلا به دیابت را 19 درصد افزایش می دهد.