تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۱
برداشت محصول زردآلو از باغات قم آغاز شد .......................................
قم، خبرگزاری جمهوری اسلامی 25/03/1387 داخلی.اقتصادی.کشاورزی.
معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: برداشت محصول زردآلو از527 هکتار از باغات این استان آغاز شد.
مهندس مسلم ابراهیمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سطح زیرکشت زردآلو نسبت به سال گذشته 20 هکتار افزایش یافته است.
وی بااشاره به برداشت چهار هزارو 700 تن زردآلو درسال گذشته، پیش بینی کرد این میزان در سال جاری به پنج هزار تن افزایش یابد.
وی بیان کرد: برداشت زردآلو به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.
ابراهیمی بیشترین سطح زیر کشت محصول زردآلو را مربوط به زمین های باغی بخش های کهک و خلجستان عنوان کرد.
وی گفت: از کل باغات باروراستان یک هزارو 559هکتار میوه های هسته دار، یکهزار و 700هکتار میوه های دانه ریز، سه هزار و 70 هکتار میوه های خشک و 100 هکتار به میوه های نیمه گرمسیری اختصاص دارد.
میوه های هسته دار شامل گیلاس ،آلود ، هلو ، قیسی ، زردآلود، آلوچه ، شلیل می باشد.
وی گفت: سال گذشته 86هزار تن انواع میوه در استان تولید شده که بیشترین میوه های نیمه گرمسیری شامل زیتون انار و انجیل است با 49هزار و 880تن است.
25 هزار و 620 هزار هکتار از اراضی باغی این استان مربوط به درختان میوه می باشد. ک/3 7404/550/536 شماره 251 ساعت 14:42 تمام