آموزش صنایع دستی استان کرمانشاه به بخش خصوصی واگذار می شود ...........................................................
کرمانشاه ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 24/04/87 داخلی.فرهنگی.صنایع دستی.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت : در جهت اجرایی نمودن اصل 44 قانون اساسی آموزش رشته های صنایع دستی در این استان به بخش خصوصی واگذار می شود.
"نصرت الله سپهر" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آموزش آموزش صنایع دستی در 22 رشته و 14 شهرستان کرمانشاه ، پاوه ، روانسر ، جوانرود، ثلاث باباجانی ، گیلانغرب ، اسلام آباد ، سر پل ذهاب ، دالاهو ، قصر شیرین ، هرسین ، صحنه ، کنگاور ، سنقر کلیایی و روستاها و بخشهای تابعه و هدف گردشگری به یک هزار و 500 نفر واگذار می شود.
وی رشته های صنایع دستی را شامل معرق ، منبت ، مشبک ، سفال گری ، ساخت سازهای سنتی ، گلیم بافی ، گیوه بافی ، طراحی سنتی ، تذهیب ، مینیاتور ، نقاشی پاتیک ، قلم زنی ، سرمه دوزی ، تراش سنگهای قیمتی ، پاپیه ماشه ، سراجی سنتی، بافتنی های سنتی ، چیغ بافی ، نازک کاری چوبی ، موزاییک سنگ ، چاقوسازی و پولک دوزی عنوان کرد.
سپهر گفت: مقدمات کار انجام شده و پس از برگزاری مناقصه و طی مراحل قانونی ، شرکت برنده شده در مناقصه شروع به کار می نماید.
معاون صنایع دستی استان در ادامه صنایع دستی را پایه و اساس فرهنگ ملی کشور ، یادگار نیاکان و یکی از ریشه دارترین ارزشهای ملی ایران اسلامی عنوان کرد و بر ضرورت حفظ و احیای آن تاکید کرد.
وی افزود: این میراث فرهنگی گرانبهای کشور در بعد اقتصادی نیز می تواند نقش ارزنده ای را در کسب درآمد و تولید ملی ایفا کند و تبعات مثبت آن در این مسیر اشتغال ، جلوگیری از مهاجرت بی رویه، خلق نوآوریها و ابتکارات می باشد.
وی گفت: از آنجا که استان کرمانشاه توانایی های زیادی در رشته های هنری صنایع دستی دارد باید به سمت علمی تر و پیشرفته تر شدن سوق داده شود که این با همکاری بخش خصوصی و حمایت دولت امکان پذیر است.
7452/567/1139 شماره 211 ساعت 13:26 تمام