بعثت، سرآغاز هدایت انسان به سوی نور و معنویت الهی ....................................................
مشهد ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 9/5/87 داخلی.اجتماعی.مناسبت ها.بعثت.
بخوان به نام پروردگارت که جهان را آفرید، خدایی که انسان را از خون بسته آفرید، خدایی که نوشتن را بوسیله قلم آموخت.
آری این ندای الهی است که از درون غار "حرا" به گوش می رسد، سروش الهی "اقرا" به گوش می رسد، وقت آن است که محمد (ص ) ردای پیامبری بر تن کرده و پروردگار متعال او را به عنوان آخرین پیام آور خود برای بیان پیام فطرت پاک و زلال انسانی به پیامبری برگزیند.
صدای آسمانی او را تنها نمی گذارد، او می آید تا بگوید آن چه را که خداوند بیان داشته است، او می آید تا مردم را از عذاب خدا بترساند، آنان را به حق و بندگی خداوند دعوت کند.
آری "بعثت" ، سر آغاز رهایی جان انسانها از تاریکی ها بود. بعثت، انسانها را از وادی زشتی و پستی به معنویت هدایت کرد، پیامبر اعظم (ص ) پیام پروردگار را از منبع وحی دریافت کرد و به انسانها ارایه نمود، تا اشرف مخلوقات، به فطرت خویش بازگردد.
بعثت ، کامل شدن دین بود و پیامبر(ص ) از درون غار حرا این ندای وحی را به تمام جهانیان رساند که به سوی حق و حقیقت برگردید، به سوی آزادی و آزادگی و بندگی پروردگار.
سخن از بعثتی است که مهمترین پیام آن رهایی انسان ها از ظلمات و حرکت به سوی نور بود، محمد (ص ) مبعوث شده بود تا انسان ها را از فساد، بی عدالتی، تبعیض و جهل رهایی داده و به سوی توحید ، معنویت ، عدالت و کرامت رهمون سازد.
پیامبر (ص ) با عشقی مالامال از خداوند، مانند مشعل هدایت ، سینه ای پر امید، محبتی به سان دریا، سعه صدری چون آسمان، سوخت تا انسان به انسانیت خود بازگردد و در مسیر حق قرار گیرد.
"رحمت العالمین"، سوخت تا، در کلاس انسان سازی و اخلاق شاگردانی همچون عمار ، سلمان فارسی ، ابوذر غفاری ، بلال حبشی و... را پرورش دهد، و به راستی بعثت ، انسان را به اوج رساند، انسان فهمید که می توان اشرف مخلوقات شد و در کنار بارگاه کبریایی به آرامش رسید.
پیامبر اسلام (ص ) در روز 27 رجب در مکه مکرمه دعوت به سوی خدا را لبیک گفت و آغاز کرد، آغازی که هدایت گر انسانها به سوی معنویت الهی و رهایی از جهل و بت پرستی بود و سالها بعد در مدینه حکومت اسلامی را تشکیل داد.
وقتی که حضرت محمد (ص ) به سن 40 سالگی رسید، حق تعالی دل او را بهترین دل ها، خاشع ترین، مطیع ترین و بزرگترین دل هایافت و باردیگر جبرییل همراه میکاییل با هفتاد هزار ملک نازل شدند و کرسی عزت و کرامت را بر آن حضرت فرود آوردند.
رسول اکرم (ص ) بعد از اینکه به پیامبری مبعوث شد به عنوان یک مربی، مسیر را برای رشد و تعالی بشریت هموار کرد و همانند آموزگاری دلسوز مامور شد انسانها را از گمراهی و تاریکی به سوی معنویت و خداپرستی رهنمون شود.
پیامبر گرامی اسلامی دین مبین اسلام را به مردمی عرضه کرد که همگی در آتش جهل می سوختند و دعوت او چنان دلنشین بود که به سرعت دیوارهای جهل و خرافات را فرو ریخت و مردم فوج فوج به اسلام گرویدند.
"بعثت" محبت ها را بیدار و جاهلیت را ذلیل و خار کرد و برادری را بین مردم پیوند زد و چتری از محبت را میان انسانها سایه افکن کرد و امتی بزرگ اعم از عرب و عجم، سیاه و سفید وفقیر و غنی ودور هم جمع کرد و ملاک برتری را تقوی قرار داد.
پیامبر اکرم (ص ) چون خورشید فروزان درخشید و نجات انسانها را به ارمغان آورد و کمال انسانها را آرزو نمود و تکمیل اخلاق را سرلوحه بعثت خود قرار داد.
با آمدن رسول اکرم مردمی که تا آن زمان در جاهلیت به سر می بردند، یاد گرفتند که اختلاف های خود را کنار بگذارند و به سفارش پیامبر پیمان اخوت و برادری با هم بستند و نزاعهای قبیله ای را کنار گذاشتند.ک/4 7490 شماره 023 ساعت 12:39 تمام