نمایشگاههای قرآن مولفه مهم نشر فرهنگ قرآنی است .................................................
مشهد، خبرگزاری جمهوری اسلامی 09/07/87 داخلی.فرهنگی.نمایشگاه.قرآن.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس مرکز توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور برگزاری نمایشگاههای قرآن را عامل مهم گسترش فرهنگ و مفاهیم ارزشمند قرآن در جامعه دانست.
"محمد علی خواجه پیری" روز سه شنبه در مراسم اختتام نمایشگاه قرآن و عترت استان خراسان رضوی در مشهد افزود: افزایش تعامل و انتقال تجارب بین دست اندرکاران، فعالان و مراکز و موسسه های قرآنی، در نتیجه افزایش بهره وری ارایه خدمات آنها سایر نتایج مهم برگزاری نمایشگاههای قرآن است.
به گزارش ایرنا وی ادامه داد: آشنایی آحاد مردم با مراکز و قابلیت های قرآنی کشور و استانها از دیگر مولفه های مهم برپایی نمایشگاههای قرآن است.
وی همچنین حضور پر شور بازدیدکنندگان از نمایشگاه قرآن در سطح کشور و از جمله مشهد را یاد آور شد و گفت: این امر پیام مهمی به آن دسته افرادی است که تصور می کنند مردم دین گریز هستند و از ارزشهای متعالی اسلامی فاصله گرفتند.
وی اظهار داشت: از این میان حضور پر رنگ جوانان در نمایشگاه قرآن و استقبال آنان از میزهای مشاوره با روحانیون مهمترین پیام برای آن دسته از اشخاصی است که گمان می کنند تهاجم فرهنگی دشمنان تاثیر خود را در جامعه گذاشته و بین جوانان و روحانیون فاصله افتاده است.
او با اشاره به عنایت خاص دولت نهم به گسترش فعالیتهای قرآنی در سطح کشور گفت: اعتبارات این بخش در ابتدای دولت نهم از شش میلیارد ریال هم اکنون به 150 میلیارد ریال افزایش یافت.
وی تاکید کرد: استان خراسان رضوی و از جمله مشهد مقدس با توجه به قابلیت ها غنی قرآنی خود باید محور اصلی گسترش فعالیتهای قرآن در ابعاد مختلف در سطح کشور باشد.
استاندار خراسان رضوی نیز در این آیین قرآن را بهار دلها، شفای دردها ، سرچشمه دانش ها و مهمترین سند شناخت و معرفت بشری ذکر کرد.
"محمد جواد محمدی زاده" گفت: با توجه به ظرفیت و ذخایر غنی قرآن کریم ، هنرمندان بخشهای مختبلف اعم از سینما، شعر، ادبیات داستانی، تجسمی و غیره باید با استفاده از ابزار هنر مفاهیم قرآن را در جامعه ترویج کنند.
وی همچنین خواستار ایجاد دپارتمان قرآنی برای ثبت سفارش هنرهای مختلف قرآنی و تولید آنها متناسب با نیازهای مخاطبان در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی شد.
وی خاطر نشان کرد: در این راستا باید با اهتمام مسوولان ذیربط در جهت تجاری سازی و تولید انبوه هنرهای قرآنی اقدام کرد.
وی ضمن تاکید بر ایجاد نمایشگاههای دائمی قرآن و اهمیت تجلیل از خادمان و فعالان قرآنی در جوار چنین نمایشگاههایی در استان گفت: باید از ظرفیت بسیار بالای این منطقه در بخشهای مختلف قرآنی و هنرهای زیر مجموعه آن برای ترویج فرهنگ و معارف قرآنی در جامعه گامهای اساسی برداشت.
مدیر عامل نمایشگاه بین المللی مشهد نیز گفت: سومین نمایشگاه قرآن و عترت با شرکت 75 ناشر از داخل و خارج از استان خراسان رضوی چهارم لغایت نهم مهرماه در محل این نمایشگاه در حال برگزاری است.
"سید محمد سیدی" گفت: ناشران و شرکت کنندگان در نمایشگاه فوق محصولات خود را در بخشهای مختلف اعم از مکتوب و الکترونیکی و در زمینه های مختلف علوم و معارف قرآنی در قالب 26 بخش و در 12 هزار متر مربع فضای مسقف و روباز به نمایش گذاردند.
وی تعداد بازدیدکنندگان از سومین نمایشگاه قرآن و عترت استان خراسان رضوی را 110 هزار نفر اعلام کرد.ک/2 7490/662/589/659 شماره 122 ساعت 11:43 تمام