جمعی از نوشهری ها خواستار تقویت امکانات ایستگاه آتش نشانی شهرستان شدند ....................................................................
نوشهر، خبرگزاری جمهوری اسلامی 14/07/87 داخلی.اجتماعی.آتش نشانی.امکانات.
شماری از مسوولان و شهروندان نوشهر با اشاره به گردشگرپذیربودن و افزایش و توسعه ساخت و سازها در این شهرستان ، بر تقویت امکانات امدادی و آتش نشانی منطقه تاکید کردند.
آنان در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی ، امکانات آتش نشانی نوشهر را کافی ندانستند و گفتند : مسوولان امر باید برای تجهیز امکانات آتش نشانی منطقه برنامه ریزی اصولی و نگاه ملی داشته باشند.
"مجید ملایی" یک شهروند نوشهری به ایرنا گفت : به رغم تلاشهای مسوولان ، آتش نشانی این شهرستان با کمبود روبرو بوده و پاسخگوی نیازها نیست.
وی افزود : مسوولان در سطح کلان باید به نوشهر و شهرهای گردشگری غرب مازندران که از آن استفاده ملی می شود، نگاه ملی داشته باشند.
وی ادامه داد: همه مسوولان باید با برنامه ریزی اصولی برای رفع مشکلات و چالش ها و کمبودهای بخش های مختلف این شهرستان تلاش مضاعفی داشته باشند.
"رضا میری" دیگر شهروند نوشهری به خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت : درحال حاضر ایستگاه آتش نشانی شهر نوشهر در مرکز شهر واقع شده که دسترسی به همه نقاط جهت انجام عملیات سریع و به موقع را با مشکل مواجه می کند.
وی اضافه کرد: مدیریت و توسعه همه جانبه زیر ساختهای شهر نیازبه مدیریت و برنامه ریزی و تعامل شهروندان و مسوولان دارد.
به گفته او ایجاد دو ایستگاه آتش نشانی دیگر در شهر نوشهر ضروری است و این مهم باتوجه توسعه ساخت و سازها در مناطق روستایی و حاشیه شهری بایستی جدی گرفته شود.
"مهران صمدی" صاحب فروشگاه لوازم خانگی به ایرنا گفت:امکانات آتش نشانی باید متناسب با جمعیت امروز این شهرستان تعریف شود.
وی افزود : در هر بخشی از جمله در واحدهای آتش نشانی ، بحث آموزش و نیروی انسانی را باید جدی گرفت تا کارها تخصصی و درست انجام گیرد.
وی بیان داشت : برآیندها نشان می دهد با توجه ساخت ساختمانهای مرتفع در این شهرستان در صورت بروز آتش سوزی، اطفای حریق در این بناها نیاز به تجهیزات پیشرفته نظیر نردبان هیدرولیک دارد که باید تامین شود.
شماری از اهالی بخش حدود 12 هزار نفری کجور از توابع نوشهر خواستار استقرار یک واحد آتش نشانی مجهز در مرکز این بخش کوهستانی شدند.
بخش کجور در قالب 66 روستا در 75 کیلومتر شهر نوشهر واقع شده است.
برخی از مسوولان شهرستان نوشهر نیز بر لزوم تقویت امدادرسانی، به ویژه امکانات ایستگاه های آتش نشانی در این منطقه تاکید کردند و گفتند : تجهیز امکانات آتش نشانی این منطقه گردشگری بسیار مهم است.
شهردار نوشهر گفت : برای تجهیز امکانات امداد ونجات اطفای حریق ایستگاه آتش نشانی و خدمات ایمنی این نهاد حدود 15 میلیارد ریال نیاز است.
"علی امانی" در گفت و گو باخبرگزاری جمهوری اسلامی بااشاره به گردشگری و ساخت و سازهای مجتمع های اقامتی گردشگری در منطقه افزود: لازم است مسوولان امر برای تجهیز امکانات پیشرفته و به روز ایستگاه آتش نشانی منطقه، نگاه ملی داشته باشند.
وی تهیه نردبان هیدرولیک را از نیازهای اساسی برای اطفای حریق در این شهر دانست و اضافه کرد: با توجه به ساخت واحدهای آپارتمانی چند طبقه داشتن این امکانات، بسیار ضروری است.
امانی یادآور شد: امکانات امداد و نجات موجود در شهر برای جمعیت شهری در نظر گرفته شده در حالی با توجه به نبودن تجهیزات در بخش کجور و روستاها، ناگزیریم به این مناطق نیز خدمات ارایه دهیم.
شهردار نوشهر به گستردگی منطقه ، مسافت زیاد و سخت گذر بودن راه های روستایی شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: این مشکلات سبب شده تا زمان رسیدن به محل حریق با تاخیر صورت گیرد.
وی تصریح کرد: به عنوان مثال در روستاهای بخش کجور درسال جاری چندفقره آتش سوزی رخ داد که متاسفانه مدت زمان رسیدن به محل حریق حدود پنج ساعت طول کشید که اعتراض اهالی را به دنبال دارد.
شهردار نوشهر کمبود نیروی انسانی متخصص و آشنا نبودن به فناوری واطلاعات روز اطفای حریق را از عمده مشکلات فراروی در آتش نشانی عنوان کرد.
امانی گفت : امسال حدود یک صد میلیون ریال برای خرید لباس های مخصوص اطفای حریق ماموران آتش نشانی این شهرستان هزینه شد.
وی از انتقال واحد آتشن شانی این شهرستان به حاشیه کمربندی واقع درابتدای شهید خیران خبر داد و گفت : برای تحقق این امر حدود چهار میلیارد ریال در نظر گرفته شد.
وی افزود : تاکنون یک میلیارد و 800 میلیون ریال برای خرید زمین به وسعت دو هزار متر مربع هزینه شده و بقیه نیز برای ساخت زمین منظور شده است.
در حال حاضر چهار دستگاه خودروی امداد و نجات و 18 مامور آتش نشانی در شهر نوشهر خدمات ارایه می دهند.
شهرستان گردشگرپذیر نوشهر با 118 هزار نفر در غرب مازندران واقع شده است. ک/4 621/508 شماره 240 ساعت 14:07 تمام