30 طرح ملی فناوری نوین ساختمان در کشور اجرایی شده است ....................................................
مشهد، خبرگزاری جمهوری اسلامی 18/08/87 داخلی.اقتصادی.فناوری.ساختمان.
رییس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن وابسته به وزارت مسکن و شهرسازی گفت: 30 طرح ملی فناوری نوین ساختمان در کشور تایید و اجرایی شده است.
دکتر سید محمود فاطمی عقدا روز شنبه در نخستین ملی فناوری های نوین صنعت ساختمان در مشهد افزود: طرحهای ملی فناوری نوین در قالب احداث واحدهای صنعتی تولید مصالح ساختمانی به روش نوین به بخش خصوصی ارائه می شود.
وی بااشاره به دوران گذر از ساخت و ساز سنتی به روش صنعتی نوین، گفت : گذر از این دوران با چالش هایی همراه خواهد بود و زیر ساخت ها و توانمندی و تشویق های بخش خصوصی را می طلبد.
وی ادامه داد: ساخت ساختمانها به روش سنتی چه به صورت تک واحد، آپارتمانی و انبوه سازی ساخته می شود مقرون به صرفه نیست و نمی تواند پاسخگوی نیاز جامعه امروز باشد.
فاطمی عقدا ادامه داد : با توجه به رشد جمعیتی و افزایش مهاجرت روستائیان به شهرها ،ضرورت صنعتی شدن ساخت و ساز بیشتر احساس می شود.
وی با تاکید بر اینکه وضعیت مصرف انرژی در کشورمان بحرانی است، افزود : دولت یارانه های زیادی برای انرژی می پردازد که باید تلاش کرد با فناوریهای نوین میزان مصرف انرژی در ساختمان را کاهش دهیم.
او گفت : هم اینک مصرف انرژی مسکن در کشورهای اروپایی نزدیک به صفر رسیده و در برخی از کشورها تا میزان بسیار زیادی کاهش داشته است.
رییس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن کشور شناسایی واحدهای صنعتی و تشکیل بانک اطلاعاتی را از جمله راهکارهای صنعتی ساز ساختمان دانست.
او افزود: اولویت بندی مناطق کشور براساس میزان سهم بیشتر از ساخت و سازها، خطر لرزه خیزی بالا و تجمع سرمایه نیز از دیگر اقداماتی است که باید انجام داد .
دکتر فاطمی عقدا در خصوص صنعتی سازی ساختمان گفت : در این زمینه پژوهش هایی صورت گرفته و تاکنون طرحهای پژوهشی "مدولا" نمودن ساختمان در صنعت انبوه سازی ، تولید بتن توانمند نسل جدید ، استفاده از سیمان آمیخته با استفاده از فناوری نوین انجام شده است.
به گزارش ایرنا مجری طرح صنعتی سازی ساختمان در کشور هم در این همایش صنعتی سازی مسکن را یک ضرورت ملی و تها راه برون رفت از مشکلات فصلی مسکن دانست .
مهندس قلعه نویی افزود: مهمترین مسئله ای که در خصوص رفع مشکل مسکن باید به آن پرداخت مسئله تغییر دیدگاههای سنتی در بخش ساختمان است.
وی ادامه داد: در این مورد باید دیدگاهها به سمت صنعتی سازی ساختمان و مسکن تغییر کند و این همان تغییری است که ابتدا باید در تفکرات خود به وجود آوریم.
قلعه نویی اظهارداشت : با توجه به چشم انداز سال 1404 و در راستای سیاست های دولت، ضرورت است که دست اندرکاران نگاه جدی به صنعتی سازی ساختمان داشته باشند و نوآوری در شیوه ساخت را سرلوحه برنامه های خود قرار دهند.
در این همایش دو روزه 500 نفر از روسای مسکن و شهرسازی استانها، رییسان نظام مهندسی ساختمان مراکز استانها، روسای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، معاونان عمرانی استانداری ها، شهرداران کلانشهرها، مدیران انجمن انبوه سازان کشور، استادان دانشگاهها و تولیدکنندگان مصالح ساختمانی با فناوری نوین و مدیران مراکز تحقیقات ساختمان و مسکن شرکت دارند.ک/3 662/589/659 شماره 422 ساعت 17:49 تمام