رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: شورای فرهنگ عمومی نیازمند مدیریت است ......................................................................
زاهدان، خبرگزاری جمهوری اسلامی 30/08/87 داخلی.فرهنگی.شورای فرهنگ عمومی.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: شوراهای فرهنگ عمومی برای حل مشکلات خود نیازمند مدیریت مطلوب هستند. حجت الاسلام و المسلمین سید " رضا تقوی " چهارشنبه شب در همایش شوراهای فرهنگ عمومی استان سیستان و بلوچستان افزود: شورای های فرهنگ عمومی باید از اجرایی شدن و مداخله در جریان های فرهنگی پرهیز کرده و به سیاستگذاری، تحلیل و پژوهش در حوزه عمومی کردن فرهنگ کشور با توجه به وضعیت محلی و استانی خود بپردازند. وی مهمترین وظیفه شورای های فرهنگ عمومی استان ها و شهرستان ها را شناخت خرده فرهنگ ها و ایجاد روش هایی برای شناسایی این نوع فرهنگ ها دانست.
او از دیگر وظایف این شورا را جاری ساختن فرهنگ های برانگیخته از آموزه های دینی در اقوام و جوامع استانی برشمرد. تقوی گفت: جنگ ملتها، امروز جنگ فرهنگی است و در این جبهه، نیروی فرهنگی کارآمد به معنای واقعی کلمه نداریم. وی افزود: اکنون ایران اسلامی با توانمندی های بالایی که دارد نیازمند مدیرانی با انگیزه، متدین و همچنین تدوین برنامه ریزی مدون است تا بازخورد مطلوبی نیز در جامعه داشته باشد.
تقوی ادامه داد: عصر حاضر، زمان قدرت فرهنگی و اطلاعاتی است و هر نظامی که بتواند زودتر اطلاعات را جمع آوری کرده و تجزیه و تحلیل کند زودتر به هدف مطلوب دست می یابد.
وی اظهار داشت: امروزه در دنیا با جنگ فرهنگی، نظامها را عوض کرده و در این راستا افکار سیاست جویانه را در فکر و ذهن مردم کشورهای مسلمان تزریق می کنند.
تقوی گفت: اگر آموزه های دینی به حوزه تربیت دینی وارد شده باشد برای تبدیل آن به فرهنگ عمومی جامعه باید به جریان سازی فرهنگی روی بیاوریم.
او اضافه کرد: جریان سازی فرهنگی یک برنامه همه جانبه با استفاده از همه ظرفیت های نهادهای دولتی و مردمی است تا یک موضوع به فرهنگ عمومی تبدیل شود.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در ادامه بر جایگزینی مناسب با استفاده از آموزه های دینی در فرهنگ عمومی کشور به جای فرهنگ غرب تاکید کرد.
تقوی با بیان اینکه "ارتباطات" می تواند به عنوان تهدیدی بزرگ برای قشر جوان امروز ایران محسوب شود، بر مدیریت اطلاعرسانی و تدبیر صحیح بر چرخه ارتباطات تاکید کرد.
او گفت: سرعت انتقال پیام ها از طریق سامانه های چند رسانه ای در دنیا و آشنانبودن جوانان با آثار انتخاب چنین فرهنگ های وارداتی، جامعه ما را قبل از چشیدن طعم فرهنگ بومی و ایرانی، وارد مرحله ای از خود بیگانگی می کند.
وی تاکید کرد: باید جامعه را از حرکت به سمت تنها شدن و تنها گزینی در عین حضور در جمع پرهیز داده و جوانان را به سمت جمع گزینی، با انتخاب گروه های مرجع مناسب رهنمون کرد.ک/2 7315/ 569/659 شماره 007 ساعت 07:41 تمام
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۱