60 درصد از کنسانتره و آبمیوه کشور در آذربایجان غربی تولید می شود ...............................................................
مهاباد، خبرگزاری جمهوری اسلامی 25/10/86 داخلی.اقتصادی.صنایع.کنسانتره.
مدیرکل صنایع و معادن آذربایجان غربی گفت: 60 درصد از محصول سالانه کنسانتره و آبمیوه کشور در این استان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.
محمد حاج زمانی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: هم اکنون آذربایجان غربی سالانه با تولید 60 هزار تن انواع کنسانتره و آبمیوه، اولین استان و قطب نخست تولید صنعت کنسانتره و آبمیوه کشور به شمارمی رود.
وی یادآور شد: 24 خط تولید آبمیوه و کنسانتره دراین استان فعالیت دارد که عنصر پایه آنها سیب و انگور می باشد.
حاج زمانی کیفیت تولید محصول کنسانتره را مطلوب عنوان کرد و یادآور شد: به دلیل دارا بودن کیفیت عالی و دریافت استانداردهای جهانی وضعیت فروش محصول کنسانتره این استان در بازارهای جهانی در حد خوبی قرار دارد.
وی مهمترین بازارهای خارجی کنسانتره این استان را کشورهای عراق، ترکیه و سوریه اعلام کرد و افزود: اخیرا برای بازارهای روسیه و کشورهای آسیای میانه نیز جهت صادرات کنسانتره بازاریابی صورت گرفته است.
مدیرکل صنایع و معادن آذربایجان غربی گفت: سالانه شش هزار تن انواع کنسانتره تولید شده در این استان به کشورهای خارجی صادر می شود.
وی از تولیدکنندگان این بخش خواست با بکارگیری راهکارهای مناسب و پایین آوردن قیمت تمام شده توان رقابت خود را در بازارهای جهانی افزایش دهند.
استان آذربایجان غربی با داشتن 95 هزار هکتار باغات میوه و تولید سالانه یک میلیون تن انواع محصولات باغی یکی از مهمترین قطب های تولید میوه بویژه محصول سیب و انگور در کشور به شمار می رود.ک/3 584/587 شماره 079 ساعت 10:56 تمام