مسوولان فرهنگی خراسان شمالی: زنان در احیا امر به معروف نقش اساسی دارند .....................................................................
بجنورد ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 25/10/86 داخلی.اجتماعی.فرهنگی.
شماری از مسوولان فرهنگی خراسان شمالی بر نقش زنان در احیا امر به معروف و نهی از منکر تاکید کردند.
رییس دانشگاه پیام نور خراسان شمالی روز سه شنبه در این خصوص به خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: یک جامعه زمانی به سلامت دینی و اسلامی دست می یابد که بانوان آن متدین باشند.
دکتر قاسم جعفری افزود: آنچه وحدت و انسجام میان اقوام یک ملت را سبب می شود دین باوری آن ملت است و زنان جامعه امروز باید با الگوگیری از زنان نمونه و اسوه برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش بیشتری بکنند.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی نیز گفت: الگوبرداری از سیره بانوان عالیقدر صدر اسلام و ارتقا سطح آگاهی بانوان از راههای اصلی تقویت فرهنگ بنیادین امر به معروف و نهی از منکر است.
محمدرضا سوقندی تقویت بنیانهای فکری و اعتقادی بانوان، ارتقا خودباوری و تقویت اصل تعهدات اجتماعی در آنان را در تحقق امر به معروف و نهی از منکر مفید دانست.
مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی خراسان شمالی هم گفت: رفتار عملی بهترین تاثیر تبلیغی را در احیا امر به معروف و نهی از منکر دارد.
حجت الاسلام نورالله ولی نژاد افزود: آنچه بانوان را در ترویج امر به معروف و نهی از منکر، از مردان متمایز می سازد نقش مهم مادر و همسر بودن آنان است.
وی گفت: محور هدایت جامعه تقویت بنیان خانواده است و زنان به عنوان مدیر خانواده در ایجاد یک جامعه دینی نقش اساسی دارند.
رییس سازمان آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز گفت: نخستین و مهمترین اثر امر به معروف و نهی از منکر، از مادران به فرزندان منتقل می شود و آموزه های دوران کودکی مبنای مسایل تربیتی و شخصیتی در دوران جوانی و نوجوانی است.
ماشاء الله طالبی افزود: همواره در محیط مدرسه تاکید می شود که در سالهای اول و دوم تحصیل از معلمان زن استفاده شود زیرا نزدیکی رفتار اجتماعی یک زن به رفتار یک مادر، شرایط و زمینه مناسبی در جهت رشد دینی و ارتقا عقاید فرزندان خواهد داشت. ک/4 آ/626/660 شماره 310 ساعت 14:21 تمام