دانشگاه مازندران امسال 450 مقاله علمی پژوهشی تولید کرد .........................................................
ساری ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 23/12/86 داخلی.اجتماعی.دانشگاه.مازندران.
450 مقاله علمی پژوهشی توسط اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران در سال جاری تولید و 28 عنوان کتاب و پنج عنوان مجله تخصصی نیز منتشر شده است.
"ایرج نیازآذری" مدیر روابط عمومی دانشگاه مازندران روز پنجشنبه در گزارشی با بیان اهم دستاوردهای این دانشگاه در سال جاری گفت: این مرکز آموزش عالی 51 طرح پژوهشی و تحقیقاتی را اجرا کرده است.
وی خاطر نشان کرد: سه عضو هیات علمی این دانشگاه در سال جاری به رتبه استادی و 9 نفر دیگر نیز به رتبه دانشیاری ارتقاء یافتند .
وی افزود: در سال 86 دانشکده های شیمی و فنی مهندسی ، پژوهشکده نانو و بیو تکنولوژی و گروه پژوهشی مطالعات جوانان در دانشگاه مازندران راه اندازی و افتتاح شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه مازندران تصریح کرد: 9 عضو هیات علمی این دانشگاه امسال به عنوان پژوهشگر نمونه استانی برگزیده شدند.
وی طرح اعتبار ویژه پژوهشی به عنوان ابزار مناسبی در راستای ترغیب بیش از پیش اعضای هیات علمی دانشگاه به تحقیق و پژوهش نام برد و خاطر نشان کرد: این طرح نسبت به سال گذشته با استقبال بالایی روبرو شده است.
وی ادامه داد: ستاد برگزاری هشتمین دوره هفته پژوهش استان که به دبیری دانشگاه مازندران در استان برگزار شد به عنوان ستاد برتر کشور انتخاب شد.
نیاز آذری با اشاره به تعداد قابل توجه اختراعات و ابداعات دانشجویان و اساتید دانشگاه ،اختراع دار قالی آموزشی و ارگونومی ،پاتیل رنگرزی شیشه ای ،دستگاه اتوماتیک تولید نانو لوله های کربنی به روش قوس الکتریکی ، نانو ذرات ژلاتینی و دستگاه طهارت بیمار را از جمله آنها عنوان کرد.
وی همچنین گفت: کسب عنوان اول مطلق در مسابقات دانشجویی کمیکار و دانشجوی نمونه کشوری نیز از دیگر موفقیتهای دانشگاه مازندران در سال 86 بوده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه مازندران با بیان اهمیت مقوله کارآفرینی برای مدیران ارشد دانشگاه گفت: فعالیتهای مثمر ثمر مرکز کارآفرینی دانشگاه مازندران ،زمینه را برای کسب رتبه اول در میان مراکز کارآفرینی سراسر کشور ایجاد نمود همچنین این مرکز هم اکنون به عضویت مجمع تخصصی جهانی کارآفرینی در آمده است.
وی بهسازی ،مرمت ،تجهیز خوابگاههای دانشجویی ،رستوران ،اماکن ورزشی ،رفاهی دانشجویان ،حمایت و پشتیبانی فعالانه از انجمن های علمی ،تشکلهای دانشجویی،کانونهای فرهنگی،اردوهای زیارتی،علمی و سیاحتی ،اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی ،برگزاری بیست وسومین دوره مسابقات قران کریم را از جمله اهم فعالیتهای حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی برشمرد.
نیاز آذری تصریح کرد: در سال 86 ، 12دانشجوی دکتری،200 دانشجوی کارشناسی ارشد و 1700 دانشجوی کارشناسی فارغ التحصیل شده اند و به 50 هزار نفر در کتابخانه مرکزی خدمات جامع ارائه شده است.
وی بهبود و ارتقا فعالیت های مرکز رایانه و اطلاع رسانی در راستای تحقق دولت الکترونیک را در بخشهای ثبت نام اینترنتی ،توسعه فیبر نوری، انجام فعالیتهای اداری ،آموزشی ،پژوهشی و فرهنگی در محیطهای مجازی قابل توجه ارزیابی کرد.
وی با اشاره به اولویت بخشی دانشگاه به توسعه ارتباطات با دانشگاههای معتبر جهان گفت: این مرکز آموزش عالی در سال گذشته موفق به عقد قرار داد با چند دانشگاه بین المللی معتبر شده و در سال آتی نیز سیاستهای خود را در راستای افزایش این همکاریها و به خصوص تعامل با دانشگاههای کشورهای اسلامی دنبال خواهد کرد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه مازندران احداث شهرک علمی تحقیقاتی،دانشگاه شمال، پارک علم و فناوری ،ارتقاء مجتمع های فنی و مهندسی و علوم کشاورزی به دانشگاه را از جمله مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان نام برد و گفت: مسوولان دانشگاه در طول سال گذشته مجدانه به پیگیری این موارد پرداخته اند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به اهم برنامه های پیش بینی شده در سال 87 اشاره کردو گفت: انجام اقدامات ساختاری و برنامه ریزی بیست ساله جهت تحقق سند چشم انداز با توجه به استقلال مجتمع های بابل و ساری ، پی گیری راه اندازی پارک علم و فناوری دانشگاه مازندران در پردیس بابلسر، همکاری با صنایع، ارتقاء سطح کتابخانه مرکزی به کتابخانه منطقه ای شمال کشور ، تلاش برای ایجاد قطب های علمی ، ایجاد 3 پژوهشکده جدید ، توجه ویژه به توسعه علم نانو و بیو تکنولوژی در راستای تحقق سند نانوی استان ،ارتباط بیش از پیش با بخشهای مختلف اجرایی و اجتماعی استان با هدف توسعه و بالندگی مازندران و ارتباط مستمر با رسانه های گروهی از جمله چشم اندازهای سال جدید می باشد.
یاد آوری می شود دانشگاه مازندران هم اکنون دارای 17 هزار دانشجو و 338 عضو هیات علمی است.ک/3 506/2585/ 402 شماره 413 ساعت 17:19 تمام
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۰:۰۱