یک مقام مسئول : فاصله بین تولید تا مصرف گوشت باید ساماندهی شود # تهران بزرک، خبرگزاری جمهوری اسلامی 12/11/84 داخلی.اقتصادی.کشاورزی.گوشت. معاون امور دام جهاد کشاورزی استان تهران اعلام کرد: برای تعدیل قیمت گوشت قرمز راهی به جز ساماندهی فاصله بین تولید تا مصرف وجود ندارد. "محمد کاظم نجاتی" روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: هم اکنون هیچ محدودیت و مشکلی برای تولید و تامین گوشت قرمز در استان تهران وجود ندارد. در حال حاضر گوشت قرمز گاو به قیمت هرکیلوگرم 17 هزار و 500 ریال در واحدهای تولیدی عرضه می شود. معاون امور دام جهاد کشاورزی استان تهران درباره علت افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار ، واسطه ها را عامل گرانی گوشت معرفی کرد این درحالی است که رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت و گو با رسانه ها، قیمت این محصول را حدود هرکیلو گرم 80 هزار ریال اعلام کرده است. نجاتی درپاسخ به این سئوال که"برای کوتاه کردن دست واسطه ها چه برنامه ای دارید"، گفت: بازاریابی در اقتصاد تعریف شده است و برای هربخش مجموعه ای مشخص درگیر است. به گفته این مقام مسئول ساماندهی چرخه عرضه محصولات و شناسایی تولیدکنندگان، تامین کنندگان و مصرف کنندگان درعرصه اقتصادی را ضروری خواند و اظهار داشت: اگرچرخه عرضه محصولات ساماندهی شود،واسطه ها باحداقل سود فعالیت می کنند و شاهد گرانی بیش از اندازه نخواهیم بود. معاون امور دام جهاد کشاورزی استان تهران گفت :تولیدکنندگان،گوشت قرمز را از سال 81 تاکنون باقیمت هرکیلوگرم 17 هزارو500 ریال عرضه می کنند و در این بین دامداران زیان می دهند اما گوشت با قیمتی چندبرابر به دست مصرف کننده می رسد. تهرام/ت/2805/1547