اثرات حمله آمریکا به فلوجه از بمباران اتمی هیروشیما نیز شدیدتر است ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/05/03 سیاسی.آمریکا.عراق تهران- براساس یک تحقیق جدید، افزایش چشمگیر میزان مرگ و میر نوزادان و ابتلا به انواع سرطان در شهر فلوجه عراق که سال 2004میلادی هدف بمباران تفنگداران دریایی آمریکا قرار گرفت، از آنچه که بازماندگان بمباران های اتمی هیروشیما و ناکازاکی در سال 1945اعلام کردند، فراتر رفته است.
وبگاه نشریه ایندیپندنت با اعلام این خبر افزود: پزشکان عراقی فعال در فلوجه از سال 2005 تاکنون از افزایش قابل توجه شمار نوزادانی که با معلولیت های جدی از جمله تولد با دو سر و یا نقص اندام تحتانی به دنیا می آیند، خبر داده اند. این پزشکان همچنین از افزایش گسترده ابتلا به سرطان در میان ساکنان فلوجه در قیاس با پیش از حمله آمریکا به این شهر سخن گفته اند.
به گزارش ایندیپندنت، نتایج یک تحقیق جدید صورت گرفته که از افزایش چهاربرابری ابتلا به انواع سرطان و افزایش 12 برابری ابتلای کودکان زیر 14 سال به این بیماری حکایت دارد، گفته های این پزشکان را تصدیق می کند.
برهمین اساس، مرگ و میر نوزادان در فلوجه نیز در قیاس با کشورهای همجوار، چهار برابر بیشتر از اردن و هشت برابر بیشتر از کویت شده است.
دکتر کریس باسبی از تهیه کنندگان تحقیق صورت گرفته روی 4800تن از ساکنان فلوجه گفت که چنین وضعیتی، مستلزم بروز یک جهش ژنی مهم در سال 2004 یعنی همزمان با حملات آمریکا می باشد.
نظامیان آمریکا ابتدا در پی کشته شدن چهار تن از کارکنان شرکت آمریکایی بلک واتر، فلوجه را در آوریل 2004 محاصره و سپس بمباران کردند. این نظامیان هشت ماه بعد نیز این شهر را هدف آتشباری سهمگین توپخانه و بمباران هوایی قرار دادند.
نیروهای نظامی آمریکا پس از این حملات به استفاده از فسفر سفید و سایر مهمات اقرار کردند.
در جریان این حملات، فرماندهان آمریکایی برای کاهش شمار تلفات نیروهای خود ، فلوجه را یک منطقه جنگی تلقی کردند و شدت سبعیت آنان در بی توجهی به تلفات غیرنظامی به حدی بود که افسران انگلیسی را نیز وحشت زده کرد.
نایجل فاستر از فرماندهان انگلیسی تحت خدمت نیروهای آمریکایی در بغداد گفت: در جریان عملیات نوامبر 2004 علیه فلوجه، بیش از 40گلوله 155 میلیمتری توپخانه تنها در یک شب و به سمت بخش کوچکی از این شهر شلیک شد.
وی افزود که اما افسر آمریکایی فرمانده این عملیات، چنین آتشباری گسترده ای را حتی تا آن میزان که در گزارش روزانه اش ذکر کند، حائز اهمیت ندانست این افسر انگلیسی بدون اشاره ی مشخص به مهمات و تسلیحات مورد استفاده ی تفنگداران دریایی آمریکا، گفت که با این حال، گستره ی لطمات ژنتیکی وارد شده به مردم فلوجه ، احتمال استفاده از نوعی اورانیوم را نیز مطرح می سازد.
وی افزود: حدس می زنم آنان از سلاح جدیدی استفاده کردند که پس از عبور از دیوارها، ساکنان آن سوی سازه ها را از بین می برد.
تحقیق جدید توسط تیم 11 نفره پژوهشگران در ماه های ژانویه و فوریه امسال صورت گرفت و آنان در این راستا از 711 خانه در فلوجه بازدید کردند.
این پژوهش با تصدیق و تائید درستی اسناد نامکتوب در خصوص افزایش قابل توجه ابتلا به سرطان و تولد نوزادان معلول، تصریح می کند که انواع سرطان های رایج در فلوجه شبیه به موارد مشاهده شده در میان بازماندگان بمباران اتمی هیروشیما بوده است. بازماندگان آن حملات در معرض تشعشعات رادیو اکتیوی بمب ها و اورانیوم به کار رفته در آنها قرار گرفته بودند.
براساس تحقیق جدید، فلوجه با افزایش 38برابری ابتلا به سرطان خون، افزایش 10 برابری سرطاع در زنان و افزایش قابل توجه غدد لنفاوی و مغزی در میان افراد بالغ دست و پنجه نرم می کند.
سرطان خون در میان بازماندگان هیروشیما 17برابر افزایش یافت، اما به گفته دکتر باسبی، این بیماری در میان ساکنان فلوجه نه تنها بسیار بیشتر افزایش یافته که حتی سرعت گسترش آن نیز بالاست.
افزون بر این، تناسب جنسیتی میان نوزادان دختر و پسر نیز در فلوجه تغییر کرده است. در میان جوامع معمولی، در برابر هر 1000دختر، 1050پسر متولد می شود. اما از سال 2005تاکنون تعداد نوزادان پسر در فلوجه 18 درصد کاهش یافته است.
تناسب جنسیتی یکی از شاخص های وارد شدن صدمه ژنتیکی است که در آن پسران بیشتر از دختران آسیب می بینند. این وضعیت در پی بمباران هیروشیما توسط نظامیان آمریکایی نیز وجود داشت.
مترجمام 1442**2017** شماره 041 ساعت 12:28 تمام