تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۵

حضور من در انتخابات تنها به خاطر نظام جمهوري اسلامي و شخص امام خميني(ه) است و هميشه با اين ديد در پاي صندوق هاي راي حاضر مي شوم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، این جمله را مادری مسن در مسجد یكی از محلات حاشیه شهر سنندج كه شعبه اخذ رای بود بر زبان جاری كرد و با قاطعیت این جمله خود را چندین بار تكرار نمود.

وی كه نامش آمنه بود، می گوید: خدمات نظام جمهوری اسلامی به اقشار ضعیف و فقیر مانند من در كردستان آنقدر زیاد است كه باید برای جبران این همه خدمات در صحنه های مختلف حضور یابیم.

وی كه با دعا و صلوات وارد شعبه اخذ رای شد توجه همه مردم و بخصوص خبرنگاران را به خود جلب كرد، در بدو ورود شناسنامه اش را در دست راست گرفته بود و با عجله منتظر دریافت برگه و نوشتن اسامی كاندیداها بود تا به قول خود این بار نیز به تكلیف شرعی و ملی اش عمل كند.

مردم كردستان این بار نیز بی تفاوت به سرنوشت كشور و استان خود نبودند و همانند صحنه های دیگر این بار نیز در انتخاباتی پر از شور و شوق، در نشاط سیاسی ایرانیان هموطن سهیم شدند.

ایران اسلامی امروز به واسطه ایستادگی در برابر استكبار و قدرت های زورگو به خار چشم كشورهای غربی تبدیل شده و دشمنان هر روز با تهدیدهای پوشالی در پی ترساندن ملت و دولت ایران و وادار كردن این حماسه آفرینان تاریخ ساز جهت عقب نشینی از مواضع خود هستند فارغ از اینكه این ملت پشتوانه ای لایزال و قدرتی بی پایان كه همان توكل به خداوند است را پشت سر خود دارد.

حضور در رزمایش بزرگی مانند انتخابات كه تجلیگاه عزم و اراده ملتی وفادار است به جهانیان ثابت كرد كه آنچه از سوی دولت جمهوری اسلامی در میادین بین المللی مطرح می شود هخمان مطالبات و خواست درونی و قلبی ملت است .

نظام جمهوری اسلامی كه برپایه مردم سالاری دینی بنا نهاده شده و در طول 33 سال بعد از انقلاب هر سال یك انتخابات در آن برگزار شده الگوی بی بدیل كشوری دموكراسی خواه در چارچوب دین مبین اسلام در جهان امروز است.

قدرت های مادی و آنانی كه همه چیز این دنیا را در زرق و برق ظاهری آن می بینند به تنها چیزی كه به آن فكر نمی كنند عزم و اراده راسخ ملتی است كه از منبعی لایزال تغذیه می شود كه هیچ قدرت مادی یارای مقابله با آن را ندارد و این قدرت همان ایمان و تكیه بر خداوند است.

انتخابات دیگری از راه رسید و قدرت های پوشالی با درس نگرفتن از 33 سال ایستادگی و مقاومت دلیرانه ملت ایران، این بار نیز بر طبل تحریم كوبیدند و در پی منصرف كردن مردم جهت عدم حضور در پای صندوق های رای بودند اما این ملت بار دیگر حماسه آفریدند و دفتر خاطرات انقلاب اسلامی را پر رنگتر و زرین تر كردند.

انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان مرزی كردستان نیز حال و هوای خاصی داشت و رسانه های معاند بر روی مردم این استان زوم كرده بودند و با اختصاص ویژه برنامه هایی در صدد ایجاد دلسرد كردن مردم به حضور پای صندوق های رای بودند اما كسی گوش نكرد و كردستانی ها نیز همانند سایر هموطنان خود پرشور به صحنه آمدند.

صفوف فشرده مردم كردستان روز جمعه در شعبات اخذ رای به رغم بارش برف و كولاك شدید نمادی دیگر از بیعتی مجدد با آرمان های انقلاب و امام (ره) و رهبری بود.

كیست كه نداند دشمنان برای كردستان چه نقشه ها كشیده اند و در شش ماه اخیر بر طبل تحریم می كوبیدند و رسانه هایشان با افزایش ساعات پخش برنامه های خود به نرفتن مردم به پای صندوق های رای تلاش می كردند.

چرا عبرت نمی گیرند و چرا دست از این همه جهالت در قبال مردمی كه عاشقانه میهن و نظامشان را می خواهند بر نمی دارند و تا كی بر استمرار جهالت خود پای می افشارند همگی سوالاتی بی پاسخ در ذهن تك تك ایرانیان آزاده است.

آمدند، رای دادند، بیعت كردند، انگشت سبابه و شناسنامه ممهور بر مهر انتخابات را روبروی لنز دوربین ها به جهانیان نشان دادند و حضور گسترده شان پنج بار مهلت زمان اخذ رای را به درازا كشاند و همه اینها نشانی از در صحنه بودن با آگاهی و درایت و بینش سیاسی بالا است.

این بار نیز همه آمده بودند، پیر، جوان، كوچك و بزرگ، از اقشار مختلف مردم و حال و هوای این بار نیز متفاوت بود چون تهدیدها و تحریم ها بیشتر از گذشته بودند اما این ملت به راستی نه از تهدید و نه از تحریم هراسی ندارند.

بسیاری از مردم حاضر در شعبات اخذ رای با اشاره به تهدیدات دشمنان و تشویق به عدم حضور در پای صندوق های رای تجدید بیعت با ارمان های امام(ره) و لبیك به رهبر معظم انقلاب را بیشترین دلیل خود برای حضور در انتخابات اعلام كردند.

اگرچه آمارهای رسمی تاكنون منتشر نشده اما براساس آمار تایید نشده مشاركت مردم كردستان در این دوره از انتخابات مجلس ورای اسلامی و میان دوره ای خبرگان رهبری 80 درصد بوده است.

نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و دومین میاندوره ای مجلس خبرگان رهبری در كردستان از ساعت هشت صبح روز جمعه در یك هزار و 56 شعبه رای گیری شامل 493 شعبه ثابت و 563 شعبه سیار در شهرها و روستاهای استان كردستان برگزار شد.

برگزاری انتخابات نهمین مجلس شورای اسلامی را در پنج حوزه انتخابیه استان كردستان، 27 هزار تن به عنوان عوامل اجرایی و انتظامی برعهده داشتند.

در این دوره از انتخابات و بر اساس آمار اعلام شده توسط ستاد انتخابات استان كردستان 57 نامزد در عرصه رقابت های انتخاباتی مجلس و دو نامزد هم در عرصه انتخابات مجلس خبرگان رهبری حضور داشتند.

كردستان با یك میلیون و 480 هزار تن جمعیت دارای شش كرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی و دو كرسی در مجلس خبرگان رهبری است.ك/4

533/7346