به گزارش ایرنا، سید 'هدایت الله هاشمی نسب' روز چهارشنبه در مراسم چهلمین روز درگذشت خیر مدرسه ساز در روستای نسر تربت حیدریه ، افزود: اگر كمكهای بدون چشمداشت خیرین مدرسه ساز نبود بسیاری از مدارس كشور هنوز هم چند نوبته بود و شاید هم در مناطقی مدرسه ساخته نمیشد.
وی گفت: خیرین مدرسهساز با ایثار مال خود در پیشرفت كودكان و نوجوانان ایرانی بخصوص در مناطق روستایی و كم برخوردار سهم بسزایی داشته است.
وی در مراسم نكوداشت بانوی مرحومه 'فاطمه حسین پور' اظهار داشت: این بانوی خیر توانسته بود با كمك دولت یك مدرسه ای بنا كند و یاد وخاطره خود را به جای بگذارد.
وی افزود: با توجه به اینكه این بانو خود از قشر مستضعف جامعه بود مبلغ دیه فرزند خود را برای ساخت مدرسه در این روستا هزینه كرده كه جای دارد نام او در تاریخ این روستا ثبت شود.
بخشدار جلگه رخ تربت حیدریه نیز در این مراسم گفت: خیرین از سرمایه های عظیم ،ماندگار و ارزشمند جامعه هستند.
'محمود صادقی' افزود: مرحوم 'فاطمه حسین پور' كه خود تحت پوشش كمیته امداد امام خمینی (ره) بود دیه مرحوم فرزندش را صرف ساخت مدرسه كرده و این اقدام در تاریخ این روستا ماندگار خواهد بود.
وی گفت: دیه فرزند این مرحوم مبلغ 150میلیون ریال بود كه تمامی این مبلغ را برای ساخت مدرسه در روستای 'نسر' تربت حیدریه هزینه كرده است.
وی افزود: این مدرسه با مشاركت نوسازی مدارس خراسان رضوی در فضای 300متر مربع احداث شده است.
2691/659
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۴
تربت حيدريه- مديركل نوسازي و تجهيز مدارس خراسان رضوي گفت: خيرين مدرسهساز، نقش بسيار مهمي در نشر علم در جامعه دارند.