تهران- رييس پارك فناوري پرديس گفت: صادرات محصولات فناورانه جهان در سال هاي اخير 30 درصد رشد داشته كه اين امر نشان دهنده تمركز بازار بر اين نوع صنعت است.

'مهدی صفاری نیا' به خبرنگار ایرنا گفت: درصورتی كه محصولات دانش بنیان ازفناوری بالا بهره برده باشند اقتصاد بازار را تسخیر می كند.

وی حمایت‌های دولتی، عمومی، فنی و حقوقی را از جمله موارد حمایتی مهم در جهت توسعه صادرات فناوری‌های پیشرفته دانست و خاطرنشان كرد: علاوه بر این حمایت‌ها پارك‌های علم و فناوری وظیفه تسهیل وظایف شركت‌های دانش‌بنیان را برعهده دارند.

رییس پارك فناوری پردیس درباره برند سازی و ایجاد 'پتنت' توسط شركت های دانش بنیان گفت: برند سازی یكی از راه های موثر در افزایش میزان صادرات غیر نفتی در كشور است؛ به عنوان مثال در سال‌های اخیر در حوزه صنایع میكرو الكترونیكی و الكتریكی چین و ژاپن 20 درصد و آمریكا 11 درصد بازارهای فناورانه جهانی را در اختیار داشته اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهارداشت:در حال حاضر بیش از 2 هزار و 600 شركت دانش بنیان در پارك ها و مراكز رشد كشور فعالیت می كنند كه حمایت‌های منطقی دولت از محصولات نوآورانه موجب تقویت بخش تحقیق و توسعه و اشتغال متخصصان ایرانی در بخش‌های مختلف علمی شده است.

رییس پارك علم و فناوری پردیس خاطرنشان كرد:‌ وجود بسترهای نرم افزاری و سخت افزاری برای ارتقاء كیفی فعالیت‌های شركت‌های دانش بنیان مستقر در پارك‌ها موجب شد تا محصولات فناورانه بسیاری عرضه شود.

صفاری‌نیا اضافه كرد: یكی از مولفه‌های توسعه دانش‌بنیان همكاری‌های بین‌المللی علمی است كه در این راستا نمایشگاه فناورانه روسیه درایران با هدف آشنایی شركت‌ها و موسسات فناور روسیه با مجموعه‌های علمی ایران برگزار شد.

این نمایشگاه با هدف تسریع روند انتقال فناوری و تعریف همكاری‌های فناورانه میان دو كشور ایران و روسیه، در حوزه های مختلف فناوری از جمله الكترونیك ومیكروالكترونیك، مخابرات، تجهیزات پزشكی،هوافضا، زیست فناوری و فناوری نانو، زمین شناسی، و مواد جدید و فناوری های مرتبط با صنعت نفت،گاز و پتروشیمی، توسط شبكه فن بازار ملی ایران برگزار شده بود.

علمی**9190**1544