به گزارش دیلی میل، پژوهشگران فنلادی می گویند، شرایط بد مسكونی برای زنان و نبود حمایت های اجتماعی برای مردان از عواملی اصلی ابتلا به افسردگی در افرادی است كه تنها زندگی می كنند
سازمان خیریه مایند (Mind) كه در زمینه سلامت روانی فعالیت می كند، اعلام كرد: باید چاره ای برای افرادی كه تنها زندگی می كنند فراهم آورده شود تا آنان بتوانند مشكلات خود را بیان كنند.
پژوهشگران در این مطالعات تاكید داشته اند، تعداد خانوارهای تك نفره در كشورهای غربی در طی 30 سال گذشته افزایش یافته است. از هر سه نفر در انگلیس و آمریكا یك نفر تنها زندگی می كنند.
نتایج این تحقیقات در نشریه علمی 'Bio Med Central ' منتشر شده است.
در این بررسی 1695 مرد و 1776 زن فنلاندی در سنین كاری مورد مطالعه قرار گرفتند. آنها به طور متوسط 6/44 سال سن داشتند.
این افراد در سال 2000 در پرسشنامه ای به این سوال جواب دادند كه آیا تنها زندگی می كنند یا با افراد دیگر.
آنها همچنین به سوال های دیگر در مورد شرایط كاری، درآمد، شرایط مسكونی، حمایت های اجتماعی، مقام كاری و جنبه های دیگر زندگی از جمله كشیدن سیگار و مصرف مشروبات الكلی جواب دادند.
پژوهشگران به این نتیجه رسیدند كه افرادی كه تنها زندگی می كردند در طول دوران انجام این تحقیقات بین 2000 تا 2008 ، هشتاد درصد بیشتر داروهای ضد افسردگی خریداری كرده اند.
دكتر لورا پولكی راباك، سرپرست گروه تحقیقات در موسسه 'بهداشت كار' در فنلاند گفت : خطر بروز اختلالات روانی در افرادی كه تنها زندگی می كنند، به مراتب بیشتر است.
دكتر راباك گفت: 'در این نوع تحقیقات معمولا خطر ابتلا به افسردگی دست كم گرفته می شود، زیرا همان كسانی كه بیشتر در معرض این خطر قرار دارند كسانی هستند كه در دوران تحقیقات از تكمیل كردن پرسشنامه های بعدی خودداری می كنند. ما همچنین نمی توانیم دقیقا مشخص كنیم كه عدم درمان افسردگی تا چه حد در بین افراد متداول است.'
محققان می گویند كه زندگی با دیگران پشتوانه عاطفی برای افراد فراهم می آورد و به ادغام شدن در جامعه كمك می كند.
در این تحقیقات آمده كه تنها زندگی كردن احساس انزوا و عدم اطمینان به همراه دارد كه می تواند در بروز اختلالات روحی موثر باشد.
بث مورفی، رئیس اطلاع رسانی سازمان خیریه مایند گفت افزایش تعداد كسانی كه تنها زندگی می كنند تاثیر واضحی بر سلامت روانی جامعه دارد.
به گفته وی تنهایی و انزوا باعث می شود كه مردم كمتر روزنه ای برای ابراز احساسات خود پیدا كنند. ابراز احساسات امری است كه قطعا می دانیم به بهبود و سلامت روانی كمك می كند.
وی افزود:بنابر این لازم است به جای آنكه فقط بر داروهای ضد افسردگی اتكا كنیم، برای افرادی كه تنها زندگی می كنند شیوه های مناسب تر، مانند گفتار درمانی فراهم آوریم تا بتوانند در فضایی امن درباره مشكلاتشان صحبت كنند.
علمی**9023**1544
تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۵
تهران - محققان دريافته اند افرادي كه تنها زندگي مي كنند در مقايسه با آنهايي كه در كنار خانواده عمر خود را سپري مي كنند، 80 درصد بيشتر در معرض ابتلاء به افسردگي هستند.