ياسوج- فرماندار شهرستان بهمئي از ورود 190 هزار و 500 گردشگر به اين شهرستان تا روز جمعه 11 فروردين ماه 1391 خبر داد .

'محمد ظاهر سیاوش ' روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از این تعداد مسافر نوروزی 30 هزار و 200 نفر به صورت اقامتی تعطیلات نوروزی را در بهمئی گذارندند.

وی بیان كرد: بیشتر مسافرین از مكانهای تفریحی مانند دریاچه برم الوان ، تنگه تاریخی باستانی سروك وتنگه ماغر همچنین از مكانهای زیارتی مانند امام زاده گان اسد الله دیدن كردند.

شهرستان بهمئی با آثار تاریخی و فرهنگی زیاد از جمله تنگ سولك با سنگ نوشته های دوران باستان ، دریاچه برم الوان و قلعه تاریخی نادر ، در 300 كیلومتری شهر یاسوج مركز استان كهگیلویه و بویر احمد قرار دارد.

قلعه نادر یكی از جاذبه های مهم گردشگری شهرستان بهمئی است كه با طبیعت زیبا و بكر اطراف آن هر ساله پذیرای مسافران زیادی است.

قلعه نادر در شمال غرب لیكك واقع است كه كاربرد نظامی داشته و در طول تاریخ مورد استفاده كسانی قرار گرفت كه قصد حكومت و نظارت بر مناطق ارجان و رامهرمز و نواحی اطراف را داشتند.



منابع تاریخی استفاده از این قلعه را به دوره اسماعیلیان نسبت می دهند كه در این منابع نام « قلعه الناظر» نام برده شده است .

نقوش برجسته تنگ سروك نیز یكی از جاذبه های دیدنی این شهرستان است كه به صورت سه ستون سنگی یكپارچه و بلند دیده می‏شود كه بر روی آن‏ها نقش افراد مختلف در حالت‏های گوناگون حجاری شده‏اند و می‏توان آن‏ها را از لحاظ زیبایی با نقوش برجسته تخت جمشید مقایسه كرد.



هر یك از این ستون‏ها به خط نوشته‏هایی آراسته هستند كه نشان‏دهندة خطوط باستانی است. این نقش برجسته كه بر صخره ای در یك دره بلند از پایه های زاگرس در شهرستان كهگیلویه تراشیده شده، به یك شاهزاده الیمائید كه یك شاهزاده نشین تابع اشكانیان بوده منسوب است.



نقوش برجسته تنگ سروك در سال 1841 میلادی به وسیله «آقای بارون دبود» (سیاح روسی) تشخیص داده شد و برای اولین بار آقای الستین در كتاب موسوم به جاده های قدیم ایران غربی منتشر شد.

تالاب برم الوان نیز در40 كیلومتری شهر لیكك بهمئی، دهستان سرآسیاب یوسفی واقع شده كه آب آن دائمی و ارتفاع آن از سطح دریا یك هزار و 100 متر است.



مساحت این دریاچه 15 هكتار و حداقل عمق آب آن 12 متر و حداكثر 30 متر است.











7529/627