به گزارش ایرنا به نقل از معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، 'كمال خرازی' با اعلام این مطلب افزود: رشته علوم شناختی در حال حاضر تنها در سطح دكترا و كارشناسی ارشد تدریس میشود.
وی همچنین گفت: درس علوم شناختی همچنین از سال آینده در كتب درسی رشتههای ریاضی فیزیك و علوم تجربی در مقطع دبیرستان وارد می شود.
دكتر خرازی خاطرنشان كرد: در راستای توسعه علوم و فناوری شناختی در دانشگاهها باید برنامهریزی صورت گیرد زیرا علوم شناختی دانشی است كه كاركرد مغز را مطالعه میكند؛ بر این اساس میتوان كاستیهای مغز را برطرف كرد و این موضوع با شیوههای مختلف مانند دارو، كاشت چیپهای مصنوعی و ساخت سیستمهای مصنوعی مشابه مغز امكانپذیر است .
به گفته دبیر ستاد راهبری توسعه علوم و فناوریهای شناختی، رشته علوم شناختی در دانشگاههای علوم پایه، پزشكی و فنی به تناسب كارشان مورد توجه قرار میگیرد.
دبیر ستاد راهبری توسعه علوم و فناوریهای شناختی با اشاره به اینكه علوم شناختی دانشی جدیدی است افزود: با توجه به اینكه سرعت گسترش علوم و فناوریهای شناختی در جهان زیاد است، باید در ایران نیز مورد توجه بوده و فراگیر شود كه با تشكیل این ستاد، دانشگاهها، مراكز تحقیقاتی و شركتهای دانشبنیان در راستای توسعه این علم تلاش خواهند كرد.
وی یادآور شد: براساس سند راهبردی علوم و فناوری شناختی، اعضای ستاد متشكل از وزرای علوم، بهداشت، آموزش و پرورش، دفاع و پشتیبانی نیرویهای مسلح و چند وزارتخانه دیگر و هفت نفر از شخصیتهای علمی در حوزههای مختلف علوم شناختی است.
علمی**9190**1544
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۵
تهران- دبير ستاد توسعه فناوريهاي علوم شناختي از تدريس رشته علوم شناختي در مقطع كارشناسي دانشگاه ها خبر داد.