رشت- معاون عمراني استانداري گيلان گفت: فعاليت هاي آزمايشگاه فني و مكانيك خاك و ديگر عوامل اجرايي و در نهايت نظام فني و اجرايي به توسعه پايدار كمك مي كند.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ایرنا، 'محمد اكبرزاده' در مراسم معارفه مدیر جدید آزمایشگاه فنی و مكانیك خاك گیلان با اشاره به این كه توسعه همه‌ جانبه در كشور هدف مسوولان است، افزود: در هر مقطعی كه نظام فنی و اجرایی كشور به مقوله مهندس مشاوره و كارفرما اهمیت دادند منفعت زیادی به لحاظ امنیت در نتیجه كار دیده شده است.

وی ادامه داد: نقش و اهمیت آزمایشگاه ها ارتقای كیفیت سازه ها و توسعه پایدار باید همچنان مد نظر مسوولان امر باشد.

معاون عمرانی استاندار گیلان با بیان این كه آزمایشگاهی همچون آزمایشگاه فنی و مكانیك خاك خود در معرض آزمایش قرار نگرفته است، اضافه كرد: این آزمایشگاه به صورت غیر مستقیم و به طور مستمر در حیطه آزمایش قرار دارد چرا كه استحكام همه سازه هایی كه بررسی می كنید از همین جا نشات گرفته است.

اكبرزاده یادآور شد: با وجود بی مهری های زیاد به این سازمان ، جایگاه ویژه آن در ساخت و سازها انكار شدنی نیست.

معاون عمرانی استاندار گیلان خاطر نشان كرد: ما همه حلقه های زنجیره ای هستیم كه تعامل و همكاری بین ما موجب تقویت در نظام فنی و اجرایی كشور می شود.

وی آزمایشگاه فنی و مكانیك خاك را مرجع توصیف كرد و بیان داشت: سراسر كشور اكنون به كارگاه سازندگی تبدیل شده است.

مدیر اسبق آزمایشگاه فنی و مكانیك خاك در ادامه این مراسم گفت: از سال 86 تعداد شعبه های این آزمایشگاه از سه به شش شعبه افزایش یافته است.

'مسعود غلامی' این شعبه ها را در شهرستان های رودسر، صومعه سرا، رودبار، لاهیجان، آستارا و رشت اعلام كرد.

وی كاهش خودروهای ملكی و افزایش خودروهای استیجاری به منظور كاهش هزینه ها و اشتغال زایی، تعامل با استان های همجوار برای انجام برخی درخواست های آزمایشگاهی، گسترش آزمایشگاه و راه اندازی آزمایشگاه شیمی، بازسازی ساختمان آزمایشگاه و ساماندهی بخش بازاریابی و بخش های فنی را از جمله اقدامات انجام شده در زمان مدیریتش ذكر كرد.

مدیر جدید آزمایشگاه فنی و مكانیك خاك گیلان نیز گفت: رویكرد ما در استمرار فعالیت مدیران قبلی و در راستای اهداف و برنامه های كلان شركت خواهد بود.

'عباس تورانی' افزود: تلاش می كنیم تا با تعامل و همكاری در مجموعه و برخورداری از حمایت های مدیریتی استانی برای پیشبرد برنامه ها تلاش كنیم.

وی با بیان این كه گیلان در كانون توجه مسئولان نظام است، اضافه كرد: در دولت های نهم و دهم سرمایه گذاری های بسیار خوبی در بخش های مختلف به خصوص در بخش زیر ساخت ها و پروژه های عمرانی انجام گرفته است.

وی اظهار كرد: در حوزه مدیر خدمات فنی و مهندسی به عنوان یك بازوی اجرایی در خدمت همه دستگاه های اجرایی سیستم كه بتوانیم كنترل كیفیت را فرهنگ عمومی در آوریم.

وی بر لزوم اجباری شدن كنترل كیفیت برای همه پروژه های عمرانی تاكید و تصریح كرد: در صنعت ساختمان و پروژه های عمرانی، كنترل كیفیت هنوز اجرایی نشده است .

وی ورود به پروژه های عمرانی، كسب درآمد و نقدینگی و تامین و افزایش تجهیزات آزمایشگاهی را از دیگر برنامه های این شركت دانست.

به گزارش ایرنا، در این مراسم از تلاش های مسعود غلامی تقدیر و عباس تورانی به عنوان مدیر جدید آزمایشگاه فنی و مكانیك خاك گیلان معرفی شد.ك/2

7296/ 603