'صفی الله رمضان خانی' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : با ایجاد جذابیت در كتاب های این رده سنی و فراهم كردن فضایی متفاوت در كتابخانه ها می توان بر تعداد خوانندگان ثابت كتاب در استان افزود.
وی با اشاره به ترغیب كودكان به كتابخوانی و ایجاد فرهنگ مطالعه اظهارداشت: باید بستری فراهم شود و با ایجاد جذابیت در كتاب ها و كتابخانه ها فرهنگ مطالعه را از سنین كودكی پرورش دهیم .
وی افزود: ایجاد راهكاری اساسی كه بتوان خوانندگان را به عنوان اعضای ثابت و پایدار در كتابخانه ها مبدل ساخت امری ضروری است و مسوولان امر باید تدبیری در این حوزه داشته باشند.
رییس كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان با اشاره به ورود رایانه ها به عنوان جایگزین كتاب افزود: امروزه رایانه ها بخش قابل توجهی از اوقات كودكان و نوجوانان را به خود اختصاص می دهند، از این رو خانواده ها با شناخت نكات مثبت و منفی استفاده از رایانه توسط كودكان و نوجوانان نباید از فرزندان خود غفلت كنند.
رمضان خانی گفت: كودكان امروز از هوش بالایی برخوردارند و به مسائلی كه ممكن است بزرگسالان به آن دقت نكنند، اشراف كافی دارند از این رو نباید در این حوزه كوتاهی صورت گیرد.
وی یادآور شد : خانواده ها در كنارنظارت صحیح بر نحوه استفاده از رایانه ها توسط كودكان خود باید با آموزش صحیح به فرزندان از جایگزین شدن رایانه ها به جای كتاب و فضای كتابخانه ها جلوگیری كنند. ك/3
7421/ 691
تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۲
كرج- مدير كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان البرز گفت : ايجاد جذابيت در كتاب هاي كودكان موجب افزايش كتابخواني در بين اين قشر مي شود .